Βαθμολογία

Στο «μικροσκόπιο» ο Λεβαδειακός...

Την ομάδα του Λεβαδειακού «φιλοξενεί» στην έδρα της η ΑΕΛ την προσεχή Δευτέρα (20/2, 19:30), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «βυσσινί» δίνουν αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά ματς του πρωταθλήματος και αυτό διότι ο επικείμενος αντίπαλός τους έχει τον ίδιο στόχο με τους ίδιους τη φετινή χρονιά, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Οι Βοιωτοί πορεύονται αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος διαδέχθηκε τον «παλιό γνώριμο» και στην πόλη του Θεσσαλικού κάμπου Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από το σύλλογο πριν από περίπου ένα μήνα, μετά και από ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας.

Οι Βοιωτοί προέρχονται από δύο συνεχή αρνητικά αποτελέσματα τον Φεβρουάριο, με τον Πλατανιά εντός έδρας (1-2) και Κέρκυρα εκτός έδρας (1-0).

Το σύνολο του Γιάννη Χριστόπουλου «κατοικεί» στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, έχοντας 14 βαθμούς και όντας μόλις ένα «τρίποντο» κάτω από την ΑΕΛ.

Για την ιστορία... αξίζει να υπενθυμίσουμε πως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, καθώς αμφότερες κατάφεραν να βρουν από μία φορά, στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, με Σίλβα και Ντοντό αντίστοιχα.

Μετά και το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα κόντρα στην Κέρκυρα, ο Λεβαδειακός έφτασε τα δέκα σερί ματς χωρίς νίκη στην φετινή Superleague. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά στον αγώνα, πίεσαν και είχαν καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ, όμως μετά το γκολ της Κέρκυρας δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.

Έτσι λοιπόν δεν κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμό ή να φτάσουν στην νίκη που θα τους έδινε «βαθμολογική ανάσα» και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας...

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Λεβαδειακός στην εν λόγω αναμέτρηση:

Ναμάσκο, Μουλόπουλος (Μαχαίρας 53'), Ουόν, Νιασέ, Μεντί, Κουλιμπαλί (Σουμπίνιο 68'), Καλτσάς, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (Τόνι Σίλβα 80'), Καραμπουέ, Μάντζιος

*Εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ είναι ο Μάντζιος. Ο έμπειρος φορ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και σήμερα (17/2) θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο εν λόγω επιθετικός έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις δύο φορές τη φετινή σεζόν για την ομάδα του.

*Σύμφωνα και με τις εξετάσεις που έχουν γίνει στον Μουλόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Κέρκυρα, έγινε γνωστό πως ο έμπειρος άσος έχει πάθει εξάρθωση αγκώνα. Του έγινε ανάταξη και θα χάσει προπονήσεις για διάστημα 3 εβδομάδων, όπως φυσικά και την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ.

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ