Βαθμολογία

Διλμπέρης: «Να κάνουμε αλλαγή στην ψυχολογία...»

Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε για τον Πανσερραϊκό με το 0-3 από τη Λαμία και ο Παναγιώτης Διλμπέρης θέλησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του.

Ο τεχνικός των «λιονταριών» ανέφερε ότι οι Φθιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι, για να υπογραμμίσει ότι η ομάδα του χρειάζεται μια νίκη για να πάρει τα πάνω της. «Σήμερα νομίζω ότι σε σχέση με αυτά που έχω υπερασπιστεί εδώ άλλες φορές, δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Για μία ακόμα φορά τα γκολ που δεχτήκαμε προέρχονται από ατομικά λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης σε σημαντικές, κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε σε καμία στιγμή του αγώνα να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο και αυτό όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν ακόμη πιο δύσκολο και πιο βαρύ για τους παίκτες μου για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Θα συμφωνήσω απόλυτα, και τον ευχαριστώ, τον συνάδελφο που μας χαρακτηρίζει καλή ομάδα, γιατί μέσα από τη διαδικασία του σκάουτινγκ κάτι θα έχει δει.

Πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε αλλαγή στην ψυχολογία των παιδιών διότι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι θέμα ικανότητας των αντιπάλων, αλλά είναι θέμα καθαρά το πώς θα μπούμε στο γήπεδο και θα διεκδικήσουμε με περισσότερο θάρρος και θράσος αυτό το οποίο μας λείπει, όπως είναι το γκολ και η νίκη.

Θεωρώ ότι και μέσα από αυτό το παιχνίδι, αν και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ροτέισον, βγαίνουμε αρκετά πληγωμένοι με τα προβλήματα τα μυικά που έχει ο Τσούτσης και ο Κανούλας. Δεν θα μείνουμε σε αυτό. Είναι πολύ γρήγορα το επόμενο παιχνίδι που το θεωρώ το πιο κομβικό της φετινής χρονιάς. Πρέπει να γίνει ανάταση ψυχολογίας και μία εμφάνιση που θα φέρει και το γκολ και τη νίκη και τη βαθμολογική ανάσα. Καλή συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο Διλμπέρης.

Ενώ σε ερώτηση για το τι τον κάνει να πιστεύει ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του Πανσερραϊκού εν όψει Κισσαμικού, αρκέστηκε να πει: «Το ότι η Λαμία έχει μπάτζετ 2 εκατ. ευρώ».

Τέλος., ο τεχνικός των Σερραίων σχολίασε για το αν υπάρχει βελτίωση ή όχι στα τελευταία ματς: «Ήσασταν στον Αιγινιακό; Εκεί η ομάδα έκανε 8 τελικές προσπάθειες. Στο σημερινό είναι πολύ δυνατός ο αντίπαλος σε σχέση με αυτό που έχουμε εμείς. Μπορεί και δύο παίκτες της Λαμίας να κάνουν όσο το δικό μας μπάτζετ. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Εγώ δεν μηδενίζω αυτά τα παιδιά, τα πιστεύω.

Αν νομίζετε ότι είμαι εδώ από εγωισμό κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Ή αν νομίζετε ότι αυτό που γίνεται γύρω γύρω με αφήνει παγερά αδιάφορο. Έχω ηθική υποχρέωση απέναντι σε αυτά τα παιδιά και θα κάνω πολύ μεγάλο αγώνα μαζί τους. Το να χαρακτηρίζουμε ότι αυτή η ομάδα δεν έχει καλές εμφανίσεις, επειδή δεν βάζει γκολ.

Στο ματς με τον Αχαρναϊκό ήταν ένα πέναλτι που μας έδωσε τη νίκη. Λέμε κακή εμφάνιση με τον Πανθρακικό που έχουμε δύο δοκάρια και τέσσερις ευκαιρίες. Λέτε κακή με την Καρδίτσα που έχουμε τέσσερις ευκαιρίες εκ των οποίων οι δύο διπλές.

Χαρακτηρίζετε κακή εμφάνιση το ματς με τον Αιγινιακό το οποίο προφανώς δεν είδατε. Και εκεί η ομάδα έπρεπε να νικά στο πρώτο ημίχρονο 0-3. Οι αντίπαλοι λένε ότι βλέπουν μια ομάδα καλή ή ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Αιγίνιο κι εμείς λέμε αυτό το πράγμα. Αυτό κάνει κακό σε μένα;

Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ανάταση ψυχολογίας, γιατί είναι καλοί παίκτες. Είναι καλά παιδιά, έχουν κίνητρο. Απλά έχουν βαρύνει αρκετά τα πόδια τους. Είμαι 1000% σίγουρος ότι η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει, αλλά και ότι τη στιγμή που θα συμβεί το αποτέλεσμα μετά θα είναι πολύ διαφορετική η ομάδα. Συγγνώμη αν ανέβασα τους τόνους, αλλά θέλω πολύ να υπερασπιστώ αυτά τα παιδιά, όχι τον εαυτό μου».