Βαθμολογία

Τα αιχμηρά σχόλια για τον Περρή και το «Rodeo»

Η υπόθεση της μήνυσης της Αθηναΐδας Νέγκα εναντίον του Γιώργου Λιάγκα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την παρέα του «Ξαναδέστε τους». Μετά τα προφανή σχόλια υπέρ του δικαιώματος της δημοσιογράφου να αισθανθεί θιγμένη από όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας -ακόμα και στο πλαίσιο χιουμοριστικών σχολίων- η παρέα της εκπομπής δεν δίστασε να σχολιάσει αιχμηρά την επιστροφή του Βαγγέλη Περρή στην τηλεόραση.

«Για “χιούμορ” πιστεύω το είπε ο Γιώργος, αλλά δεν ξέρεις σε τι φάση τον πιάνεις τον άλλον. Ακούν και τα παιδιά, είναι ανθρώπινο» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με τον Γιώργο Δάσκαλο να σχολιάζει: «Ξεκίνησε και η εκπομπή τους... Είναι ένας ωραίος τρόπος να διαφημιστεί μια εκπομπή, μια καινούργια προσπάθεια. Όχι ότι ακυρώνω αυτό που είπε ο κ. Λιάγκας, γιατί ήταν όντως πολύ βαρύ, αλλά...».

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές του Alpha συνέχισαν να σχολιάζουν τον Βαγγέλη Περρή και την τηλεοπτική του επιστροφή. «Ο Περρής έχει πει για πολύ κόσμο βαριά πράγματα. Τι θα έπρεπε να γίνει; Να του στείλουν τις μηνύσεις όλοι;» σχολίασε ο Γιώργος Δάσκαλος με τον Νίκο Μουτσινά να συμφωνεί και τη Μαρία Ηλιάκη να συμπληρώνει: «Ο κ. Περρής δεν δήλωσε τίποτα, επειδή ήθελε να τα έχει καλά με τον Γιώργο». Τότε, μάλιστα, ο Μουτσινάς της απάντησε: «Το καταλάβαμε!».

Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στο «Rodeo» λέγοντας: «Δεν έχω δει την εκπομπή και ζητώ συγγνώμη γι' αυτό που θα πω επειδή μπορεί να είναι εντελώς άκαιρο. Αλλά μου θύμισε πολύ το “ΟΛΑ” η εκπομπή. Το στρογγυλό τραπέζι θες; Η κοπέλα που χορεύει πριν το break κι αυτή περπατάει επάνω στο τραπέζι, όπως είχε και ο Θέμος; Είναι λίγο πώς κάναμε εμείς το “Ξαναδέστε τους” είναι σαν να είναι το “Ξανά-ΟΛΑ”» με τη Μαρία Ηλιάκη να συνεχίζει: «Χωρίς να θέλω να στηρίξω κανέναν γιατί δεν με έχει στηρίξει και ποτέ του, αλλά το “ΟΛΑ” είναι και του Περρή δημιούργημα. Είναι και του Περρή».