Βαθμολογία

Παραφέστας: «Δεν είναι τελικός»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «Αθλητικό κοκτέιλ» με τον Ντίνο Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων Τάκης Παραφέστας.

Ο 64χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό για το οποίο ανέφερε ότι δεν είναι τελικός, όπως λένε κάποιοι, ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου στην ομάδα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Παραφέστα:

«Ακόμα έχει δρόμο το πρωτάθλημα κα σίγουρα πρέπει να υπάρχει εγρήγορση. Βέβαια είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια όμως λέγοντας τα κάτι μένει. Δυστυχώς δεν θα ξεκινήσω από το αγωνιστικό καθώς διαβάζω καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ για μια αναστάτωση και το δια ταύτα είναι η ομάδα να μην έχει στήριξη.

Χρειάζεται την στήριξη όλων μας και του κόσμου, οργανωμένου και μη, γιατί δυστυχώς λείπει ο κόσμος. Ο κόσμος είναι η κοινωνία της Λάρισας οι φίλοι της ομάδας. Ας αφήσουμε όλοι την πίκρα που μπορεί να έχουμε, είτε με τον τάδε παίκτη, είτε με τον προπονητή, είτε με τον ιδιοκτήτη, είτε με τον γιατρό. Παιδιά οι παίκτες, ο προπονητές, οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, η ομάδα είναι εδώ.

Πρέπει να λέμε καλή κουβέντα για τους παίκτες, όταν έχεις μια Χ δυναμική και αρχίζεις και βρίζεις και κριτικάρεις παίκτες αυτοί δεν μπορούν να αποδώσουν. Χρειάζεται εμπιστοσύνη από τον κόσμο σε όλους και πρέπει από την Δευτέρα να γίνει. Διαβάζω είναι ματς τελικός, ματς ζωής και θανάτου και διάφορα άλλα τέτοια, είναι ένα απλό παιχνίδι και τίποτε άλλο. Να μπούνε μέσα να παίξουν, να το χαρούνε και πρέπει να βλέπουν με χαρά το κάθε παιχνίδι»

Όσον αφορά τις όποιες διαφορές Κούγια - Πηλαδάκη κάθε ιδιοκτήτης κοιτάει το συμφέρον του. Τον Πηλαδάκη δεν τον χωρούσε το μικρό (Αλκαζάρ) και έκανε το μεγάλο (ARENA). Αντίθετα τον Κούγια του φαίνεται αχανές το ARENA, του φαίνεται άδειο και λέει καλύτερα να πας πάλι στο Αλκαζάρ. Αν σαν ΑΕΛ δεν έχει έσοδα γυρίζεις στο σπιτάκι σου το συμμορφώνεις και αγωνίζεσαι εκεί.

Εκεί έχουμε μεγαλώσεις γενιές και γενιές και ζήσαμε μεγάλα πράγματα. Πρόεδροι που πέρασαν πριν τον Κούγια ήταν όλοι τοπ; Για αυτό λοιπόν πρέπει όλοι να μαλακώσουμε και να πάμε κοντά στην ομάδα. Πρέπει να γίνουν ενέργειες και από την ομάδα, ίσως να μειωθεί η τιμή του εισιτηρίου γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Να βρεθεί η χρυσή τομή και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να απολαύσει την ομάδα.

Σαφώς και υπάρχει δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του, αλλά είναι προτιμότερο να γυρίσουμε προς τα κάτω; Να πάμε να χειροκροτήσουμε τα παιδιά γιατί δεν νομίζω να θέλει κάποιος να μην διακριθεί και να μην πάει καλά.

Εγώ αυτό που θέλω σαν Τάκης Παραφέστας και κατ επέκταση οι παλαίμαχοι να περάσω το μήνυμα ότι το ματς της Δευτέρας δεν είναι τελικός. Καλείται να παίξει η ομάδα με διάθεση και θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ