Βαθμολογία

Πρώτες μάχες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Πρώτα παιχνίδια σήμερα (16/2) για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζουν Οσμανλισπόρ και Σάλκε αντίστοιχα για την φάση των "32" του Europa League.

Οι δυο εκπρόσωποι μας αντιμετωπίζουν τους Τούρκους και τους Γερμανούς εντός έδρας και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης.

Χρονικά η πειραϊκή ομάδα αγωνίζεται στις 20:00 και θέλει σίγουρα ως πρωταρχικό στόχο το "0" στην άμυνα και ύστερα να ψάξει για το γκολ που θα την κάνει φαβορί για την πρόκριση, αλλά επειδή μιλάμε για παιχνίδια νοκ-άουτ το α και το ω είναι να μην δεχτεί γκολ ο Ολυμπιακός.

Στις 22:05 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα την Σάλκε και θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή του αγωνιστική κατάσταση και να επικρατήσει της γερμανικής ομάδας προκειμένου να κάνει βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση. Συν τοις άλλοις θέλουν στην συμπρωτεύουσα και μια μίνι ρεβάνς για τον αποκλεισμό το καλοκαίρι του 2013.

Κατα τα άλλα στα υπόλοιπα 14 παιχνίδια ξεχωρίζουν το Άλκμααρ - Λιόν, το Γκλάντμπαχ - Φιορεντίνα, το Βιγιαρεάλ - Ρόμα και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεντ Ετιέν, ενώ υπάρχει και η μάχη του ΑΠΟΕΛ στην έδρα της Μπιλμπάο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των "32" του Europa League:

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου

18:00

Κρασνοντάρ - Φενερμπαχτσέ

20:00

Ολυμπιακός - Οσμανλισπόρ

Αλκμάαρ - Λιόν

Γάνδη - Τότεναμ

Γκλάντμπαχ - Φιορεντίνα

Θέλτα - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Λουντόγκορετς - Κοπεγχάγη

Ροστόφ - Σπάρτα Πράγας

Άστρα Γκιουργκίου - Γκενκ

22:05

ΠΑΟΚ - Σάλκε

Αθλέτικ Μπιλμπάο - ΑΠΟΕΛ

Βιγιαρεάλ - Ρόμα

Λέγκια Βαρσοβίας - Άγιαξ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεντ Ετιέν

Χάποελ Μπέρ Σέβα - Μπεσίκτας

Άντερλεχτ - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης