Βαθμολογία

Διαστημική Μπάγερν, τριάρα η Ρεάλ

Εκπληκτική η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε με 5-1 την Άρσεναλ και ουσιαστικά έκλεισε θέση για τα προημιτελικά, εκεί που θα βρεθεί και η Ρεάλ αρκεί να είναι προσεκτική στην ρεβάνς απέναντι στην Νάπολι.

Στην Αλιάντς Αρένα ποιος είδε την Μπάγερν και δεν την φοβήθηκε. Η ομάδα του Αντσελότι σε μεγάλα κέφια συνέτριψε με 5-1 την Άρσεναλ και κλείδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η γκολάρα του Ρόμπεν στο 11' έδειξε το τι θα επακολουθήσει για τους Βαυαρούς. Μπορεί η Άρσεναλ να ισοφάρισε σε 1-1 στο ημίωρο με τον Σάντσεζ να αστοχεί σε πέναλτι, αλλά με την επιμονή του να νικάει τον Νόιερ όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα γκολ και έφτασαν και φέτος σε θρίαμβο απέναντι στους Λονδρέζους.

Μέσα σε 10 λεπτά το 1-1 είχε μετατραπεί σε 4-1 με τα γκολ των Λεβαντόφσκι (53') και Αλκάνταρα (56' και 63') πριν βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Τόμας Μίλερ στο 88' για το τελικό 5-1.

Μπάγερν Μονάχου (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν (87' Ραφίνια), Κόστα (84' Κίμιχ), Λεβαντόφσκι (86' Μίλερ).

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί (49' Γκάμπριελ), Μουστάφι, Γκιμπς, Τσάκα, Κοκλέν (77' Ζιρού), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Σάντσες, Ιβόμπι (66' Γουόλκοτ).

Στην Μαδρίτη η Νάπολι αιφνιδίασε την Ρεάλ και έκανε το 0-1 στο 8' με τον Ινσίνιε, όμως η ομάδα του Ζιντάν έφερε το ματς στα ίσια δέκα λεπτά αργότερα με τον Μπενζεμά, με το 1-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Η Βασίλισσα πέτυχε το 2-1 με τον Κροός στο 49', ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κασεμίρο πέτυχε το τελικό 3-1 που δίνει προβάδισμα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά η ρεβάνς αναμένεται να είναι δύσκολη.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (71’ Πέπε), Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Χάμες (76΄ Βάσκεθ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (82’ Μοράτα).

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι (75’ Άλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (84’ Μίλικ), Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.