Βαθμολογία

Συγκλονιστική η Παρί, 4-0 την Μπαρτσελόνα

Ο Άνχελ Ντι Μαρία γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του με δύο γκολάρες και η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 4-0 την Μπαρτσελόνα, κάνοντας τεράστιο βήμα πρόκρισης στους "16". Ισοφάριση της βαριάς ήττας των "μπλαουγκράνα".

Παρί Σεν-Ζερμέν σόκαρε τον πλανήτη, καθώς νίκησε 4-0 την Μπαρτσελόνα στο Παρίσι με συγκλονιστική εμφάνιση και φυσικά έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει γεννηθεί του Αγίου Βαλεντίνου και γιόρτασε τα 29α γενέθλιά του με δύο εντυπωσιακά γκολ, καθώς άνοιξε το σκορ στο 18' με εκτέλεση φάουλ και έκανε το 3-0 με άψογο πλασέ στο 55'.

Ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Γιούλιαν Ντράξλερ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ματς με τη νέα του ομάδα και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε Έντινσον Καβάνι με το 7ο τέρμα του φέτος στην διοργάνωση.

Ήταν απλά μια σπουδαία εμφάνιση από όλους τους παίκτες του Ουνάι 'Εμερι, ήταν απλά μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα στην σύγχρονη ιστορία της. Για να περάσει η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ κανείς. Κανείς με 4 γκολ πίσω στο πρώτο ματς δεν πήρε πρόκριση.

Σκόρερς: 18' και 55' Ντι Μαρία, 40' Ντράξλερ, 71' Καβάνι.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Μενιέ, Μαρκίνιος, Κιμπέμπ, Κουρζαουά, Ραμπιό, Βεράτι (70' Εν'Κουνκού), Ματουιντί, Ντι Μαρία (61' Λούκας Μόουρα), Ντράξλερ, Καβάνι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκερ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Αντρέ Γκόμες (58' Ραφίνια), Ινιέστα (73' Ράκιτιτς), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.