Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Μήλιο ο Αιγινιακός

Κάτοικος Πιερίας και με τη βούλα. Ο λόγος για τον Νίκο Μήλιο, ο οποίος μετά την απόσυρση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αιγινιακό, όπως επιβεβαίωσε ο τελευταίος.

Ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός, ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, είχε στο πρώτο μισό της σεζόν οκτώ εμφανίσεις με τους Θρακιώτες στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Μήλιου απο τον Πανθρακικό. Το νέο απόκτημα του Αιγινιακού είναι γεννημένος τον Αύγουστο του 1995 και αγωνίζεται σαν πλάγιος επιθετικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τις Ελπίδες Αγρινίου και το 2011 μεταπήδησε στις ακαδημίες του Παναιτωλικού.

Μετέπειτα έγινε επαγγελματίας στον Παναιτωλικό, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε συνολικά 3 συμμετοχές στη Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας. Αγωνίσθηκε στη Football League με τη φανέλα του Αχαρναϊκού και είναι διεθνής αφού συμμετείχε σε Κ17 και Κ19 της Εθνικής Ελλάδας. Τον Αύγουστο 2016 αποκτήθηκε απο τον Πανθρακικό στον οποίο και ανήκε μέχρι πρότινος που η ομάδα της Κομοτηνής αποσύρθηκε απο την Football League. Η ΠΑΕ Αιγινιακός τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».