Βαθμολογία

Κίνδυνος για Καλαϊτζίδη

Ο διαιτητής Μπουμαρσόπουλος έχει καταγράψει στο φύλλο αγώνος φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον τεχνικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Παρακολούθησε τον αγώνα της Κυριακής στη Χαλάστρα από την εξέδρα λόγω τιμωρίας για «αδικήματα που τελέστηκαν», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σχετική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας στις 15 Ιανουαρίου. Κι, όμως, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κινδυνεύει με νέα τιμωρία, που, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα παρατείνει την απαγόρευση της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο λόγος σχετίζεται με περιστατικό που έλαβε χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Καμπανιακό, το οποίο δυσχεραίνει τη θέση του ήδη υπότροπου προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τη στιγμή που το διαιτητικό τρίο προσέγγιζε τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο τεχνικός των Ποντίων κατευθύνθηκε, με τη συνοδεία ανδρών, προς το μέρος τους, εξαπολύοντας φραστική επίθεση με «βαριές» εκφράσεις.

Ασφαλώς, το συμβάν δεν πέρασε στα… ψιλά από τον διαιτητή Μπουμαρσόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κατέγραψε τα όσα συνέβησαν στο φύλλο αγώνος. Πλέον, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα κληθεί να αποφασίσει για την… τύχη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος δεν αποκλείεται να αργήσει πολύ να κάτσει ξανά στον πάγκο των «ροσονέρι».

πηγή: pamebala.gr