Βαθμολογία

Καπός: «Μόνο η νίκη στο μυαλό μας»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «ΑΕΛ παντού και πάντα» με τον Χρήστο Τσούμαρη «φιλοξενήθηκε» ο επιθετικός της ΑΕΛ Δημήτρης Καπός.

Ο νεαρός επιθετικός ανέφερε ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό ότι μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό της ομάδας στο παιχνίδι αυτό και τόνισε ότι η ΑΕΛ θα πρέπει να χτυπήσει στα αδύνατα σημεία της ομάδας του Γιάννη Χριστόπουλου για να πάρει την νίκη.

Ο φορ των "βυσσινί" τόνισε ότι το παιχνίδι θα πάει στο πάθος και την δύναμη και ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και να τους στηρίξει για την νίκη απέναντι στους Βοιωτούς.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Δημήτρη Καπού:

Σε ερώτηση για την καθιέρωση του και ότι αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ανέφερε:

«Αυτό που κάνω είναι να δίνω σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο μου εαυτό. Από εκεί και πέρα δεν επηρεάζομαι από τίποτα και συνεχίζω να παλεύω και να αγωνίζομαι».

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στον αγώνα της Δευτέρας είπε:

«Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι η νίκη και μόνο αυτή. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Προετοιμαζόμαστε και θέλουμε να φύγουμε από την άσχημη κατάσταση που επικρατεί και να δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε την νίκη. Μόνο αυτή υπάρχει στο μυαλό μας».

Σε ερώτηση για το ότι έχει περάσει από την ομάδα του Λεβαδειακού και πως τον βλέπει φέτος δήλωσε:

«Είναι και αυτοί σε μια δύσκολη κατάσταση έχουν άγχος, προέρχονται από άσχημο αποτέλεσμα στην Κέρκυρα. Εμείς δεν στεκόμαστε στην Λιβαδειά, αλλά κοιτάμε την δική μας ομάδα να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να διαβάσουμε τον αντίπαλο τα αδύνατα του σημεία, εκεί να χτυπήσουμε και να πάρουμε την νίκη. Υπάρχουν αδύνατα σημεία στον Λεβαδειακό και εκεί θα πρέπει να χτυπήσουμε».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι θα είναι παιχνίδι υπομονής ή μπορεί με ένα γρήγορο γκολ να αλλάξει είπε:

«Πιστεύω ότι το ματς θα πάει στο πάθος και την δύναμη. Εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και μακάρι να έρθει και το γρήγορο γκολ που θα βοηθήσει την ομάδα. Αλλά και να μην έρθει θα πρέπει να υπάρχει υπομονή γιατί το γκολ μπορεί να έρθει και στο τελευταίο λεπτό».

Σε ερώτηση για το αν επηρεάζουν την ομάδα οι όποιες αντιδράσεις του κόσμου ανέφερε:

«Σίγουρα επηρεάζουν, είτε αυτές είναι θετικές είτε αρνητικές. Εμείς θέλουμε να είναι θετικές, αλλά κι οι αρνητικές μας κάνουν να παίζουμε ακόμα καλύτερα και μας δίνουν ώθηση. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι την στήριξη του κόσμου, τον θέλουμε δίπλα μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κάνουμε χαρούμενο και να πάρουμε την νίκη».

Τέλος για το πως τους αντιμετωπίζει ο κόσμος στην καθημερινοτητα τους είπε:

«Υπάρχουν πολλοί που εκφράζουν παράπονα, αλλά οι περισσότεροι μας στηρίζουν και μας εμψυχώνουν και αυτό θεωρώ είναι και το σωστό. Πάντως μας εμψυχώνουν και είναι δίπλα μας για να φύγουμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση που είμαστε».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ