Βαθμολογία

Το ροζ βίντεο του Βαλμπουενά... στο λάπτοπ του Σισέ!

Συμφωνα με όσα μετέδωσε το γαλλικό «Europe1», νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με ερωτικό βίντεο, καθώς φαίνεται πως αυτό βρέθηκε στο λάπτοπ του Τζιμπρίλ Σισέ! Γεγονός που όσο απίστευτο και αν φαίνεται είναι αληθινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σισέ που έτσι κι αλλιώς εμπλέκεται στην υπόθεση, είναι πια αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να βρεθεί κατηγούμενος, όπως δηλαδή συνέβη και με τον Καρίμ Μπενζεμά.

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, το ερωτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά, βρέθηκε στο λάπτοπ του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν απλά μάρτυρας.

Έτσι λοιπόν η κατηγορία της συνεργίας στην υπόθεση εκβιασμού,  δεν είναι διόλου απίθανο να βρεθεί μπροστά του...

Υπενθυμίζουμε πως Σισέ και Μπενζεμά, είχαν αναφέρει στις καταθέσεις τους ότι δεν είχαν δει το επίμαχο ερωτικό βίντεο και ότι απλά μεσολάβησαν για να πείσουν τον Βαλμπουενά να δώσει χρήματα στους εκβιαστές του, ένας εκ των οποίων στενός φίλος του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε το βίντεο να μη βγει στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς αν ο Σισέ είχε το βίντεο στο λάπτοπ του, σημαίνει ότι είπε ψέματα και θα πρέπει να γίνει από μάρτυρας κατηγορούμενος! Εκτός από τον φορητοό υπολογιστή, εξετάζεται από τις αρχές και το κινητό τηλέφωνο του Σισέ, ενώ έχει ζητηθεί να γίνει και άρση απορρήτου, καθώς φαίνεται τελικά ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού γνώριζε για τον εκβιασμό πριν από τον Μπενζεμά.

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος είχε ισχυριστεί, μετά τη σύλληψή του, ότι είναι φίλος του Βαλμπουενά, ήθελε να τον βοηθήσει και δεν τον εξαπάτησε.