Βαθμολογία

Πλίτσης: «Ματς τελικός και για τις δύο ομάδες...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΛ Γιώργος Πλίτσης, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ, την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδεικό, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως οι «βυσσινί» ανέκαθεν είχαν καλούς τερματοφύλακες.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Μετά από κάθε Κυριακή κοιτάμε το επόμενο ματς. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία κάθε αγωνιστική θα είναι τελικός για εμάς. Παίζουμε με μια ομάδα που παλεύουμε για τον ίδιο στόχο στην έδρα μας. Θα είναι ματς τελικός και για τις δύο ομάδες. Πρέπει ο αντίπαλος να καταλάβει πως η ΑΕΛ θα κερδίζει με οποιονδήποτε τρόπο.Την Δευτέρα πρέπει να υπάρχει ένα γήπεδο που να θυμίζει καυτή έδρα. Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει δει πολύ καλό ποδόσφαιρο και υπάρχει κριτική. Πρέπει όμως να καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές, ότι την κριτική θα πρέπει να την δέχονται, αρκεί βέβαια να είναι σε λογικό πλαίσιο.»

«Οι καταστάσεις από τη δική μας ομάδα δεν βοήθησαν από την αρχή ώστε να βλέπουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Οι παίκτες μας παίζουν με το μαχαίρι στο στόμα. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα.»

«Αν ο Ηρακλής χθες έκανε το τρίποντο θα είχε μπει πολύ πιο δυνατά στην μάχη.»

«Η ΑΕΛ πάντα είχε καλούς τερματοφύλακες και χάρηκα πολύ όταν βράβευσα τον Ξενοδόχοβ. Βέβαια καλός τερματοφύλακας είναι αυτός που δεν τρώει γκολ. Πάντα το λέω αυτό.»

«Φαίνεται πως κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι έξω από τα νέρα τους αλλά πρέπει σιγά σιγά να ενσωματωθούν διότι τα παιχνίδια τελειώνουν.»