Βαθμολογία

Το τροχαίο και η «βόμβα» του Αλέξη Κούγια στο ΑΕΛ RADIO

Τροχαίο ατύχημα είχε χθες (13/2) λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Το αυτοκίνητό του έπαθε σοβαρότατες υλικές ζημιές, όμως παρόλα αυτά ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΛ είναι μια χαρά στην υγεία του χωρίς να έχει τον παραμικρό τραυματισμό. Όπως ειπώθηκε σήμερα (14/2) μέσω του ΑΕΛ RADIO, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» συγκρούστηκε με νταλίκα.

Μάλιστα πέρα από το γεγονός αυτό, λίγα λεπτά αργότερα «φιλοξενήθηκε» και ραδιόφωνο της ομάδας, ρίχνοντας τη δική του «βόμβα» όσον αφορά το μέλλον του στην ΑΕΛ, τονίζοντας πως εν τέλει δεν πουλάει τις μετοχές του.

«Δεν το γνώριζα πως χθες ήταν παγκόσμια μέρα ραδιοφωνίας. Ήταν σύμπτωση αυτό. Να έχετε καλές εκπομπές.» ευχήθηκε στους Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανό στην πρωϊνή τους εκπομπή.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά δεν έγινε και τίποτα.» σχολίασε όσον αφορά το ατύχημα που είχε.

«Γιορτάζω και μάλιστα σφοδρά. Δε με ρωτήσατε όμως ποιος είναι ο έρωτας μου. Η ΑΕΛ!» τόνισε αναφορικά με το γεγονός πως σήμερα (14/2) είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Χθες το βράδυ με αφορμή αυτήν την ατυχία, θέλω να κάνω μια δήλωση. Βλέποντας το πόσο κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την συναισθηματική μου φόρτιση, πήρα μια απόφαση. Απόφάσισα να μην πουλήσω τις μετοχές μου και να παλέψω μαζί με τους οπαδούς μας να κάνουμε την ΑΕΛ μεγάλη. Πήρα λοιπόν αυτήν την απόφαση και θέλω να το πω από το ραδιόφωνό μας. Ας το ακούσουν καλά αυτοί που νταλαβερίζονται αυτές τις μέρες. Θέλω να μείνω για πάντα. Είμαι άνθρωπος που παίρνει πολλές χαρές στη ζωή του και παλεύει για αυτό.  Αυτό είπα και στον Τσιώλη χθες... Πως προχωράμε... Έχουμε να δώσουμε έναν αγώνα επιβίωσης και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός για φέτος. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω πάρα πολύ και αυτούς τους ανθρώπους που κρατούν ακόμα επιφυλάξεις να τους πείσω ότι θα δημιουργήσουμε κάτι καλό.» είπε ξεκαθαρίζοντας πως παραμένει στο «τιμόνι» της ομάδας.