Βαθμολογία

Συνεχίζει ο Μπαξεβάνος

Τα έβαλαν κάτω και συμφώνησαν ότι η αλλαγή προπονητή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα βοηθήσει. Τις τελευταίες ώρες, άλλωστε, ότι άμεσα δύσκολα θα γίνει κάποια αλλαγή.

Τελικά ο Κισσαμικός τοποθετήθηκε επισήμως για το θέμα του προπονητή και ξεκαθάρισε πως ο Σπύρος Μπαξεβάνος παραμένει στο τιμόνι της ομάδας και έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως υπάρχουν αιχμές κατά των παικτών, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από την τελευταία πρόταση.

Αναλυτικά: «Ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός εκφράζουν την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξή τους στον προπονητή της ομάδας μας Σπύρο Μπαξεβάνο, με τον οποίο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Είναι τιμή μας ένας άνθρωπος με το ήθος, την προσωπικότητα και τις γνώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου να βρίσκεται στο “τιμόνι” της ομάδας μας και ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει τη στήριξή μας ώστε να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του. Καιρός να αναλάβουν κάποιοι άλλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν…».