Βαθμολογία

Τσότσας: «Άψογη διαχείρηση από Ξενοδόχοβ»

Στο ΑΕΛ Radio και την εκπομπή «ΑΕΛ παντού και πάντα» με τον Χρήστο Τσούμαρη «φιλοξενήθηκε» ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ Βαγγέλης Τσότσας.

Ο κ. Τσότσας αναφέρθηκε στην άψογη διαχείρηση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό από τον Γεννάδιο Ξενοδόχοβ, ενώ τόνισε ότι ο ανταγωνισμός με τον Θεοδωρόπουλο βοηθάει και τους δυο καθώς οι τερματοφύλακες είναι το α και το ω όπως δήλωσε κλείνοντας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται βλέποντας τον Γεννάδιο (σ.σ. Ξενοδόχοβ) να έχει τέτοια εμφάνιση δήλωσε:

«Καταρχάς να ευχηθώ καλό μεσημέρι. Πάρα πολύ καλά αισθάνεται και ο Γεννάδιος και εγώ σαν προπονητής, αλλά πιστεύω ήταν αναμενόμενο να γίνει αυτό, δηλαδή ένα τέτοιο καλό παιχνίδι από τον Γεννάδιο. Το άσχημο ήταν ότι το καλό παιχνίδι έγινε, όμως δεν πήραμε αποτέλεσμα.

Το επιθυμητό πέρα από μια καλή απόκρουση είναι και η διαχείρηση ενός αγώνα και εν προκειμένω με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή όταν μπαίνει και στα πρώτα δευτερόλεπτα δέχεσαι γκολ, ενώ στο 7' δέχεσαι και το δεύτερο τότε μπορεί να εξελιχθεί σε πανωλεθρία. Θεωρώ ο Γεννάδιος διαχειρίστηκε άριστα το παιχνίδι, όταν έπρεπε να δώσει ρυθμό για να βγει μπροστά η ομάδα το έκανε και το βασικό είναι ότι δεν έκανε ούτε ένα ελεύθερο χωρίς στόχο, όλα ήταν στοχευμένα.

Εμείς σαν προπονητές αυτό θα κρίνουμε πρώτα και κύρια, όχι μια καλή απόκρουση που μπορούν να την κάνουν όλοι. Στο σύνολο την διαχείρηση και εκεί πήρε άριστα σε ένα ματς που όλα πήγαν στραβά, αλλά τουλάχιστον μείναμε σε αξιοπρεπές σκορ».

Σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό με τον Θεοδωρόπουλο και αν είναι κάτι που βελτιώνει και τους δυο είπε:

«Το καλό είναι ότι και ο Κώστας (σ.σ. Θεοδωρόπουλος) είναι και καλός τερματοφύλακας και πολύ καλό παιδί. Υπάρχει μια άψογη συνεργασία των δυο τους, έχουν άριστη σχέση, είναι φοβεροί άνθρωποι και υπάρχει μεταξύ τους ένας θεμιτός ανταγωνισμός ο οποίος βελτιώνει και τους δυο.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Γεννάδιος ξεκίνησε την χρονιά ως τρίτος τερματοφύλακας, έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό στο ARENA τραυματίστηκε και ύστερα με την επιστροφή του έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση του, μην έρθει απανωτά ένας δεύτερος τραυματισμός. Νομίζω ότι πλέον έχει έρθει στην κατάσταση που πρέπει να είναι. Οι τερματοφύλακες είναι το α και το ω σε μια ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ