Βαθμολογία

Κρίνεται το μέλλον του Χριστόπουλου στην Λάρισα

Μπορεί να μην έχει συμπληρώσει ακόμα μήνα ο Γιάννης Χριστόπουλος στον πάγκο του Λεβαδειακού, ανακοινώθηκε στις 17 Ιανουαρίου, ωστόσο η κακή πορεία των Βοιωτών έχουν φέρει μαύρα σύννεφα για τον Μεσσήνιο τεχνικό.

Ο Λεβαδειακός με τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο μετρά σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ενώ υπάρχουν και οι δυο ήττες από την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος. Συγκομιδή πολύ κακή που έχει φέρει τον Λεβαδειακό μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Όλα αυτά έχουν φέρει σε δυσχερή θέση τον Χριστόπουλο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε νέο αρνητικό αποτέλεσμα στην Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της στερεοελλαδίτικης ομάδας, με τον ίδιο πάντως να παρουσιάζεται αισιόδοξος για παραμονή στην Super League.

Όσον αφορά το παιχνίδι με ΑΕΛ, οι "πράσινοι" δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Θανάση Μουλόπουλου που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Ο 32χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση του ώμου του, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει σίγουρα 25 με 30 ημέρες από τα επόμενα παιχνίδια του Λεβαδειακού και έτσι θα χάσει και αυτό απέναντι στους "βυσσινί", αλλά και τα επόμενα.