Βαθμολογία

«Όλα τα φώτα» στο MCP 6 της Θεσσαλονίκης (PIC)

Με το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα -και όχι άδικα- Φλοριάν Μάρκου, «επιστρέφει» η διοργάνωση του MCP (MCP 6), η οποία αναμένεται να λάβει χώρα στις 23 Απριλίου στη ΔΕΘ HELEXPO.

Οι διοργανωτές της φαντασμαγορικής εκδήλωσης των πολεμικών τεχνών έκαναν το βήμα παραπάνω... και αυτή τη φορά «αφήνουν» την Πύλη Αξιού, καθώς «μεταφέρονται» σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, προκειμένου να αποδείξουν εκ νέου πως τα μαχητικά αθλήματα, αξίζει να έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τώρα τα όσα θα δούμε τον προσεχή Απρίλη, το ενδιαφέρον μπορεί να επικεντρώνεται στη μάχη του Φλοριάν Μάρκου απέναντι στον Nebojsa Bogdanovic, ωστόσο ως είθισται θα υπάρξουν σίγουρα και άλλα ζευγάρια τα οποία θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Στη μάχη του αθλητή από το ARMAGOS TEAM, αξίζει να τονίσουμε πως αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη και ο λόγος έγκειται στη διαφορετικότητα των στυλ που έχουν οι δύο μαχητές.

Ο ένας «καθαρόαιμος» striker (Florian Marku) και ο άλλος ground fighter. Μια μονομαχία που σου προκαλεί αγωνία για το ποιος εν τέλει θα μπορέσει να υπερισχύσει με το στυλ του.

Αυτό του Φλοριάν Μάρκου που είναι σπεσιαλίστας στην όρθια μάχη με πολλά νοκ άουτ στο ενεργητικό του ή αυτό του Σέρβου Nebojsa Bogdanovic που ειδικεύεται στη μάχη εδάφους;

Θα το ανακαλύψουμε όλοι στις 23 Απριλίου στο MCP 6 !

Δείτε την αφίσα της διοργάνωσης: