Βαθμολογία

Κιμουλιάτης: «Είμαστε εδώ για να σώσουμε την ομάδα»

Δημόσια δήλωση μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα, με αντίπαλο τον Αστέρα Αμαλιάδας αλλά και την βαριά ήττα με 3-0, έκανε ο πρόεδρος του Παναργειακού Κώστας Κιμουλιάτης, μέσω της οποίας ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ παράλληλα έδωσε το έναυσμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Η  σημερινή (σ.σ. χτεσινή) ήττα μας βρίσκει πληγωμένους και αρκετά προβληματισμένους… Είμαστε όμως αποφασισμένοι, η διοίκηση μαζί με τον προπονητή, να καταθέσουμε και την ψυχή μας για να αποφύγει η ομάδα μας έναν ταπεινωτικό υποβιβασμό.

Ζητώ προσωπικά συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για αυτό που ζήσαμε σήμερα. Δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν πολλές. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε τις λύσεις…

Είμαστε Παναργειακός και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα αυτή. Είναι ύψιστη τιμή να υπηρετούμε αυτό το σύλλογο και καθήκον μας είναι να διαφυλάξουμε την ιστορία του συλλόγου.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ανασυγκρότησης και περισυλλογής. Καλώ όλη την πόλη να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται για τη σωτηρία της ομάδας.

Υ.Γ.Είμαστε εδώ για να σώσουμε την ομάδα. με κάθε κόστος.»