Βαθμολογία

Ματζουράκης: «Σε πλεονεκτική θέση ο Λεβαδειακός...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος έκανε λόγο για το φετινό πρωτάθλημα, τη μάχη μεταξύ των ομάδων στις τελευταίες θέσεις, αλλά και την ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Υπάρχει ένας συναγωνισμός που μπορεί να μην τον εκφράζει η βαθμολογία, αλλά αν θα δέιτε όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Όλες οι μεγάλες που λέμε μικρομεσαίες βάζουν τρικλοποδιές στους μεγάλους. Υπάρχει μια ισορροπία δυνάμεων. Είναι πράγματι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και κάθε ομάδα έχει ξεχωριστή δυναμική.» είπε αναφορικά με το πρωτάθλημα.

«Ότι δουλειά και αν κάνεις πρέπει να έχεις πρόγραμμα και να έχει υπομονή. Πρέπει να προχωράς βήμα-βήμα. Πρέπει να βάλεις ένα πλάνο και να δουλέψεις. Να φτιάξεις ένα κορμό.» είπε εν συνεχεία για το πως θα πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα.

«Ο περσινός Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο ισχυρός, φέτος βγάζει προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά αλλά τώρα κάνει καλές εμφανίσεις. Ο Παναθηναϊκός το αντίθετο. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως κάνει τα πιο σταθερά βήματα και είναι αυτός που μπορεί να μειώσει την ψαλίδα. Είναι δύσκολο ωστόσο να φτάσει τον Ολυμπιακό.» σχολίασε επίσης όσον αφορά την κούρσα του πρωταθλήματος.

«Η ΑΕΛ έχει βελτιώσει πολύ το ρόστερ της. Είναι θέμα χρόνου να παίξει καλύτερα η ΑΕΛ. Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι ότι ίσως να μην υπάρχει ακόμα η κατάλληλη χημεία λόγω των πολλών προσθηκών. Δεν πιστεύω πάντως πως είναι κομβικής σημασίας η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό.» τόνισε χαρακτηριστικά σχετικά με την εικόνα που έχει αποκομίσει από τους «βυσσινί», αλλά και το παιχνίδι της Δευτέρας.

«Πιστεύω έχει κάποιο πλεονέκτημα στις τελευταίες θέσεις ο Λεβαδειακός γιατί έχει βρεθεί πολλές φορές σε αυτήν την κατάσταση. Ο Λεβαδειακός έχει καλύτερο ρόστερ από τη Βέροια και τον Ηρακλή.» επεσήμανε όσον αφορά τη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ΑΕΛ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος!