Βαθμολογία

Βαζάκας: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικός»

Με την ισοπαλία έφυγε από την Καλλιθέα ο Πανελευσινιακός και ο Γιώργος Βαζάκας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα. Παράλληλα, ο τεχνικός των «σταχυοφόρων» χαρακτήρισε όλα τα παιχνίδια τελικούς για την ομάδα του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή στη Β' Εθνική.

«Είναι σημαντικό να παίρνεις ένα βαθμό στην Καλλιθέα και λόγω της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται η ομάδα μου. Ήρθα γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες και τη βαθμολογική θέση. Πήραμε το ρίσκο μαζί με τη διοίκηση, είναι πολύ φίλοι μου η οικογένεια Δημόπουλου.

Με τη δουλειά και τη σύνεση που έχει η ομάδα και τον τσαμπουκά θα τα καταφέρουμε, είναι δύσκολος ο δρόμος. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικός. Μεγάλη υπόθεση να παίρνουμε βαθμό σε αυτή την έδρα απέναντι στην Καλλιθέα, που είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες.

Δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν. Ευχαριστούμε την Καλλιθέα για τη φιλοξενία, εύχομαι να πετύχουν το στόχο, η μεν Καλλιθέα είναι σε μεταβατικό στάδιο για να πετύχει τη σωτηρία και εμείς ελπίζω να πετύχουμε το στόχο. Πιστεύω να γελάσουμε και οι δύο στο τέλος», δήλωσε αρχικά ο Βαζάκας.

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα δει την Ελευσίνα σε άλλα παιχνίδια, την ξέρω μόνο από τη βαθμολογική της θέση. Ο τρόπος που τα παιδιά αντέδρασαν σε μία τέτοια έδρα είναι από τα θετικά στοιχεία. Θα μπορούσαμε να το χάσουμε και να το κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν ισορροπημένο το ματς. Κλείσαμε όπως έπρεπε τους χώρους, ξέραμε τα ατού της Καλλιθέας, προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα. Όλα ήταν σε μία κλωστή. Είμαι ικανοποιημένος».