Βαθμολογία

Ετοιμάζει Καρντόσο για Οσμάνλισπορ

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Κυριακή (12/2) για τους παίκτες του Ολυμπιακού με τον Πάουλο Μπέντο να τους δίνει ανάσες γνωρίζοντας ότι το πρόγραμμα που έρχεται είναι πολύ δύσκολο. Η αρχή γίνεται με την Οσμάνλισπορ στο Φάληρο και ακολουθούν τα ματς με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τους Τούρκους στην Άγκυρα.

Ο ίδιος καλείται να κάνει διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων και ήδη έχει έχει κάνει τις πρώτες του σκέψεις για το πώς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπάρχουν σίγουροι, αλλά και ερωτηματικά με μεγαλύτερο αυτό του κόφτη. Ο Μάρτινς αναμένεται να ξεκινήσει και δίπλα του θα είναι ένας εκ των Ρομαό και Ρέτσου. Ο Μπέντο είπε πως δεν έχει κατασταλάξει στον αντικαταστάτη του Μιλιβόγεβιτς και σοφότεροι θα γίνουμε με όσα θα δοκιμάσει εντός της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, Φιγκέιρας, Μποτία και Βιάνα είναι δεδομένοι, ενώ προβάδισμα έναντι του Σισοκό έχει ο Ντε λα Μπέγια.Φορτούνης και Σεμπά έχουν επίσης κλειδωμένες θέσεις και εάν είναι καλά και ο Ελιουνούσι, τότε θα πάρει και αυτός φανέλα βασικού. Όσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Καρντόσο θα ξεκινήσει δεδομένου ότι μοιάζει απίθανο θα προλάβει ο Ιντέγιε.