Βαθμολογία

Μασούντ: «Ο Πανιώνιος είναι οικογένεια»

Τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Κόρμπο πήρε ο Μασούντ Σοτζέι, ο οποίος τοποθετήθηκε επίσης μέσω των social media και συγκεκριμένα του λογαριασμού που διατηρεί στο instagram με αφορμή τα όσα γράφτηκαν περί επεισοδίου με τον αρχηγό του Πανιωνίου.

Ο Ιρανός ξεκαθάρισε πως οι Νεοσμυρνιώτες είναι μία οικογένεια στέλνοντας έτσι και το δικό του μήνυμα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο Πανιώνιος δεν είναι απλά ομάδα, είναι οικογένεια. Και είμαστε αδέρφια. Συγχαρητήρια σε όλους για τη σημαντική νίκη».

Παρεμπιπτόντως, μετά το δυναμικό παρών στην Τρίπολη, ο Πανιώνιος είχε τον κόσμο του και στη Βέροια με τους «Πάνθηρες» να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα και εκεί.

Μία μέρα μετά (12/2) έκαναν και την ακόλουθη τοποθέτηση στο facebook: «Η "σύγχρονη" εποχή των απαγορεύσεων μας στέρησε την δυνατότητα για οργανωμένη μετακίνηση χθες το μεσημέρι στη Βέροια...

Δεν μας εμπόδισε βέβαια από το να ταξιδέψουμε και να βρεθούμε και πάλι κοντά στον Ιστορικό! Δίπλα μας στο πέταλο, φίλοι της ομάδας από Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Πρέβεζα, Γιάννενα... από όπου υπάρχει Πανιώνιος στη Βόρεια Ελλάδα.

Και το αποτέλεσμα του ταξιδιού μας μαγικό... Συγκινητικό και κυανέρυθρο, σε μια χρονιά που ζούμε αυτό που φανταζόμαστε! Πάθος, μάχη, κλίμα ενωτικό και οικογενειακό. Τι κι αν δεν είδαμε το όμορφο ποδόσφαιρο των προηγούμενων αγώνων.

Οι παίχτες μας στο χορτάρι έδωσαν τη ψυχή που δώσαμε κι εμείς στο πέταλο της Βέροιας και μαζί με τη νίκη ήρθε και πάλι ο χορός τους... Μαζί μας, μπροστά μας... Γιατί αυτό που ζούμε φέτος, το ζούμε όλοι μαζί! Έχουν μείνει ακόμα λίγες παραστάσεις για φέτος... Μη τις χάσετε!

Panthers Club 1983».