Βαθμολογία

Παλάσκας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Ο Θανάσης Παλάσκας με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Λάρισα 2012 "σφράγισε" ακόμη μία νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων και συνεχίζει να οδηγεί την "κούρσα" και ως πρώτος σκόρερ της κατηγορίας έχοντας πετύχει πλέον 16 τέρματα όντας μόνος πρώτος στην σχετική λίστα.

Ο πολύπειρος επιθετικός των Μυρμιδόνων στις δηλώσεις που έκανε έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του τόσο για την εκπληκτική μέχρι τώρα πορεία του Αχιλλέα Φαρσάλων όσο και για τα δικά του κατορθώματα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Η δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί από την αρχή της χρονιάς, προπονητής, γυμναστές και εμείς οι ποδοσφαιριστές βγαίνει ακόμη και σε κακούς αγωνιστικούς χώρους όπως ήταν σήμερα το Στάδιο των Φαρσάλων.

Γνωρίζουμε ότι αυτό το πρόβλημα με το Στάδιο είναι διαχρονικό εδώ στα Φάρσαλα αλλά εμείς προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι.

Έχουμε δώσει έναν όρκο από την αρχή της σεζόν και πρέπει να τον τηρήσουμε. Ευχαριστούμε πραγματικά τον υπέροχο κόσμο μας που δεν έχει λείψει σε κανένα παιχνίδι και είτε παίζουμε στην έδρα μας είτε εκτός έδρας είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Πραγματικά τους αξίζουν τα καλύτερα και θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε στο τέλος της σεζόν να είναι χαρούμενοι και υπερήφανοι."

Αναφορικά με τους δικούς του προσωπικούς στόχους δήλωσε: "Εγώ έλειπα για κάποιο προσωπικό ζήτημα στο εξωτερικό και επιστρέφοντας βρήκα την ομάδα ακριβώς όπως και πριν φύγω.

Η ομάδα λειτουργεί άψογα σε όλους τους τομείς και αυτό μας βοηθάει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας δίχως να μας απασχολούν αλλά πράγματα εκτός από την απόδοση μας και το πώς θα βοηθήσουμε τον Αχιλλέα.

Εγώ προσπαθώ να σκοράρω και από την πλευρά μου να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όμως τα δικά μου τέρματα είναι απόρροια της δουλειάς που γίνεται από όλα τα παιδιά. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απευθείας άνοδο δίχως να μπούμε στην διαδικασία των μπαράζ και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο".