Βαθμολογία

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

Ισόπαλη με σκορ 3-3 ολοκληρώθηκε η σημερινή (12/2) αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια για την 20η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι οι δυο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει και τις δυο ικανοποιημένες, τον μεν Πλατανιά που επέστρεψε από το 0-2, τον δε ΠΑΣ που πήρε τον βαθμό, ενώ έχανε 3-2.

Οι Γιαννιώτες αιφνιδίασαν και στο 11' βρέθηκαν να προηγούνται 0-2 με τέρματα του Κόντε στο 9' και του Τζημόπουλου δυο λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και μέχρι το ημίχρονο είχαν φέρει το ματς στα ίσια χάρις σε γκολ του Γιακουμάκη (32'), Κάργα (40').

Η ομάδα του Παράσχου έφτασε στην ολική ανατροπή στο 51' με τέρμα του Σίγκνεβιτς, ωστόσο ο "Άγιαξ" της Ηπείρου ισοφάρισε στο 58' στο τελικό 3-3 με τον Πέδρο Κόντε.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Πριντέτα, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (72' Μαραγκός), Μανούσος (86' Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (81' Γιορέντε).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57' Μαμπουλού), Ακόστα (86' Κοροβέσης), Βιδάλ (62' Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε.