Βαθμολογία

Καμπερίδης: «Θα δικαιωθούμε στο τέλος»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα δικαιωθεί στο τέλος και θα παραμείνει στην κατηγορία, αναφέρθηκε ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Γιώργος Καμπερίδης στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο έμπειρος τεχνικός αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα την οποία χαρακτήρισε την καλύτερη της κατηγορίας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι στεκόμενος περισσότερο στην φάση του 1-1, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία λέγοντας ότι στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα υπάρχει επιθετικό φάουλ και στο τρίτο δεν υπάρχει πέναλτι.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Καμπερίδη:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα και στον συνάδελφο και πολύ καλό φίλο Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδης), ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο και πολύ καλός προπονητής και εύχομαι στον Απόλλωνα να ανέβει κατηγορία, είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει να ανέβει.

Όσον αφορά το ματς καθοριστική φάση πιστεύω ήταν αυτή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους που γίνεται το 1-1. Θεωρώ θα ήταν όλα διαφορετικά αν πηγαίναμε με 0-1 στα αποδυτήρια. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά όπως είπαμε και με τα παιδιά πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια και πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και ότι αποκομίσουμε θετικό θα είναι.

Πιστεύω θα έχουμε αντίδραση στα επόμενα 12 παιχνίδια για να κάνουμε την αντεπίθεση μας. Έχουμε 8 παιχνίδια στην Κατερίνη και 4 εκτός και είμαι σίγουρος στο τέλος θα παραμείνουμε στην κατηγορία και για αυτό ανέλαβα κιόλας. Είμαστε μια ομάδα που ως επι το πλείστον έχει νεαρά παιδιά και λίγους έμπειρους.

Αν και δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία, για μας αυτό είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι που έχω παράπονα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Απόλλωνας δεν ήταν καλύτερος και δεν κέρδισε δίκαια, λυπάμαι όμως για αυτά που έγιναν στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ, όπου υπάρχει επιθετικό φάουλ και δεν υπάρχει πέναλτι.

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι στην συνέχεια να νικήσουμε και αυτά τα σφυρίγματα, αξίζουμε να μείνουμε γιατί δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος πιστεύω θα δικαιωθούμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στον Σάκη και εύχομαι πραγματικά αυτή η ομάδα να ανέβει.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ