Βαθμολογία

Ήττα για την κ-20, 2-0 από τον Ολυμπιακό (pics)

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε σήμερα (12/2) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 20η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση απέναντι στην ΑΕΛ που μόνο κέρδη είχε να αποκομμίσει από την αναμέτρηση με τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 33' όταν ο Πανάγου από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο Καμπετσής με προβολή έκανε το 1-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-0 ύστερα από ωραία συνεργασία του Κηπουρού με τον Πλέγα και τον τελευταίο να πλασάρει τον Κουτογλίδη για το δεύτερο τέρμα.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Σκαφίδας, Νικολάου (63′ Γιανναράκης), Λάμπρου, Φουάσης, Πανάγου, Πλέγας, Μεγαρίτης, Καμπετσής (82′ Τσιλίκης), Κηπουρός, Μανθάτης (46′ Αντωνόπουλος), Βρουσάι.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Κουτογλίδης, Ι. Κυρίτσης, Αναγνώστης, Καλούσης, Καραλούπης, Χατζής, Μακρής (77′ Τσιούτσιας), Καλφούτζος, Αθ. Κυρίτσης, Μαστακούλης, Νούσιος (74′ Χέκα).

* Ευχαριστούμε το newsacademies.gr για την παραχώρηση των φωτογραφιών