Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Αδικούμαστε…»

Ο τεχνικός των Τρικάλων στάθηκε στα διαιτητικά λάθη που εμπόδισαν την ομάδα του να πάρει αποτέλεσμα. Ο Αλέκος Βοσνιάδης αναγνώρισε τη μαχητικότητα που έβγαλε στο παιχνίδι ο Α.Ο. Χανιά, όμως τα έβαλε και με τη διαιτησία λέγοντας πως το αποτέλεσμα είναι άδικο.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι ο κ. Βοσνιάδης: «Κακές καιρικές συνθήκες που επηρέασαν πολύ το παιχνίδι. Στην πρώτη φάση που έκανε ο Α.Ο. Χανιά δεχτήκαμε τέρμα και δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό. Από εκεί και μετά με ευνοϊκό άνεμο παίξαμε λάθος και πέρα από τον τρόπο που είχαμε πει. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, στην εστία, με τόσο ευνοϊκό άνεμο. Χάθηκε ένα ημίχρονο… Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε πιο ορθόδοξα να φέρουμε τη μπάλα με κόντρα τον άνεμο, γι’ αυτό έγιναν και οι αλλαγές, με καλύτερους παίκτες χειριστές, να μπορέσουμε ν’ απειλήσουμε την ομάδα του Α.Ο. Χανιά, αλλά δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν και λίγο καθαρό μυαλό, λίγο την τύχη, να μην την «πληρώνεις» στην πρώτη φάση… Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πρέπει να συνεχίσουμε. Σίγουρα, θέλει πολλή δουλειά, θέλει αποφάσεις, θέλει αρχικά ηρεμία ν’ αξιολογήσουμε. Συνεχίζουμε…

Τώρα για τις φάσεις που έγιναν και διαμαρτυρόμαστε, τι να πω… Είναι φάση γκολ (στο α’ ημίχρονο) και υπάρχουν από εκεί και πέρα φάσεις που έχουν κοπεί οφ σάιντ που δεν ήταν και φεύγαμε μόνοι μας. Τι να πούμε τώρα… Δεν θέλουμε να φανεί σαν δικαιολογία αλλά είναι παράγοντες που επηρεάζουν πολύ το παιχνίδι. Αν μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε (στη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο α’ ημίχρονο) έχουμε ένα ολόκληρο παιχνίδι μπροστά μας που μπορεί ν’ αλλάξει τελείως τα πράγματα και δεν θα κυνηγάμε μέχρι το τέλος για να πάμε στην ισοπαλία.

Δυστυχώς, γι’ αυτό πολλές φορές ευχόμαστε οι διαιτητές να περνούν απαρατήρητοι, μόνο αυτό δεν έγινε σήμερα. Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει η ομάδα να «πατήσει», να βρει τα βήματά της, να πατήσει στα πόδια της, να πάρει κάποια αποτελέσματα για να επέλθει η ηρεμία και να μην είναι συνέχεια να κυνηγάει πράγματα. Καλή συνέχεια να ευχηθώ στον Α.Ο. Χανιά, που έβγαλε μεγάλη μαχητικότητα. Ξέραμε ποια ήταν τα χαρακτηριστικά του. Μια ομάδα η οποία το τελευταίο διάστημα χτίζει και παίρνει αποτελέσματα πάνω στη μεγάλη μαχητικότητα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές της».

Για το αν η επικράτηση του ΑΟΧ είναι δίκαιη: «Εμείς διαμαρτυρόμαστε. Δεν υπάρχει δίκαιο αποτέλεσμα. 10-2 είναι οι τελικές και νομίζω 10-4 τα κόρνερ. Η προσπάθειά μας έγινε για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Αδικούμαστε από τις φάσεις που ακυρώθηκε το τέρμα. Τώρα όμως δεν μπορούμε να λέμε, γιατί παραπανίσια λόγια μπορεί να φαντάζουν και σαν δικαιολογίες».

Για τη συνέχεια των Τρικάλων: «Εγώ όταν είχα έρθει στα Τρίκαλα είχα πει ότι παιχνίδι με παιχνίδι συγκομιδή βαθμών για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε προς τις θέσεις της κορυφής. Αυτός είναι ο στόχος και η προσπάθειά μας μέχρι το τέλος. Εχει πολλά παιχνίδια, αλλά για να έχουμε και συνέχεια πρέπει να παίρνουμε και παιχνίδια, να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς. Εγώ να το λέω και να περνάνε παιχνίδια χωρίς συγκομιδή δεν γίνεται. Παλεύουμε, συνεχίζουμε, θέλουμε την ηρεμία μας και κυρίως να πάρουμε αποφάσεις για ν’ αλλάξουμε πράγματα στην ομάδα τα οποία μπορεί άμεσα να της δώσουν αλλαγή εικόνας και επίτευξη αποτελεσμάτων. Αποφάσεις εννοώ σε επιλογές προσώπων. Κάποιοι παίκτες είναι στα όριά τους. Η είσοδος των παιδιών που έρχονται κι άλλες επιλογές… Πρέπει να δούμε πράγματα. Οταν κάποια στιγμή πάει κάτι να μπλοκάρει πρέπει πάντα να δίνεις κάτι καινούργιο. Ολοι -και τα παιδιά που ήρθαν και εμείς σαν προπονητές- πρέπει γρήγορα ν’ αλλάξουμε την εικόνα και να μπορέσουμε να πάρουμε αποτελέσματα, δεν υπάρχει κάτι άλλο».