Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Πρέπει να μας σέβονται»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την ήττα του ΟΦΗ από τη Σπάρτη (1-0) το απόγευμα του Σαββάτου (12/02) για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε πως η αποβολή του Νάστου ήταν άδικη και υπογράμμισε πως οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τον κρητικό σύλλογο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου: «Εχω πλήρη άποψη για την ομάδα και πιστεύω ότι παρ' ότι έχουμε μείνει πίσω και είναι δύσκολα τα πράγματα, θα προσπαθήσω να τη βελτιώσω, για να μπορεί να παίρνει νίκες και εκτός έδρας. Εχω την πίστη μου στην ομάδα, δεν την χάνω. Εγω είμαι ο πρώτος που πρεπει να το δείχνει αυτό. Καταλαβαίνω ότι μετά απο αυτήν την ήττα η ομάδα μένει πίσω απο το στόχο της, όμως είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να διεκδικούμε. Πρέπει να παλεύουμε. Αυτο το DNA πρέπει να μπεί στους παίκτες και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Σχετικά με την αποβολή του Νάστου, τόνισε: «Είναι μια άδικη αποβολή. Την κέρδισαν οι παίκτες της Σπάρτης. Ο διαιτητής δεν ήθελε να δώσει κόκκινη κάρτα. Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει οι διαιτητές να σέβονται τον ΟΦΗ. Εδωσε αποβολή επειδή έπεσαν πάνω στον διαιτητή πέντε παίκτες της Σπάρτης. Δεν μπορώ να καταλάβω τον διαιτητή με την αποβολή. Του όρμησαν οι παίκτες της Σπάρτης και έδειξε κόκκινη κάρτα. Στα τρία πρώτα φάουλ δεχθήκαμε τρείς κίτρινες κάρτες. Δεν είναι κάρτα ούτε του Νάστου, ούτε του Μητρόπουλου».

Αναφορικά με το ρίσκο με το οποίο έπαιξε ο ΟΦΗ, ακόμα και ενόσο αγωνιζόταν με δέκα παίκτες: «Με δέκα παίκτες η τακτική μας ήταν πολύ καλή και βγάλαμε φάσεις για να σκοράρουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν θα πηγαίναμε ακόμα και με δέκα παίκτες να πάρουμε την ισοπαλία. Πήγαμε για να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε γκολ τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Σπάρτη».