Βαθμολογία

«Δεν έχουμε ακόμα ομοιογένεια και αυτοματισμούς»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης στάθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο γρήγορο γκολ. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Το ματς με Ολυμπιακό: Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε με την επιστροφή μας σε αυτό το γήπεδο και με μεγάλο αντίπαλο να κάνουμε καλή εμφάνιση. Κάναμε φάσεις και αντί να γίνει το 1-1 με τον Αβραάμ έγινε το 2-0. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το 1ο γκολ. Στο β' μέρος ήμασταν πιο καλά και ορθολογικά και πιέζαμε. Με Ρέγες και Καπό πιέζαμε και ίσως με τον Ρέγες να μπορούσαμε το 2-1. Να μάθουμε από τα λάθη μας κυρίως στο α' μέρος.

Τις αποκρούσεις του Ξενοδόχοβ και το εάν φοβήθηκε για πιο μεγάλη έκταση στο σκορ: Σίγουρα όταν στο 20ό δευτερόλεπτο προηγείται ο Ολυμπιακός και μετά κάνει το 2-0 είναι σαν εφιάλτης. Και ο Καπίνο όμως έκανε ανεπανάληπτες επεμβάσεις ειδικά στον Αβραάμ. Σίγουρα ο Ξενοδόχοβ είναι ένας πολύ καλός κίπερ και έχουμε επενδύσει πάνω του.

Τα αποτελέσματα της ΑΕΛ: Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δεχθεί περίεργα γκολ. Έχουμε καλούς παίκτες και μία νίκη μπορεί να αλλάξει ψυχολογία.

Το κατά πόσον με Λεβαδειακό είναι αγώνας ζωής ή θανάτου: Όσο είμαστε σε αυτήν την θέση κάθε ματς θα είναι ζωής ή θανάτου.

Τους αγώνες της ΑΕΛ; Εάν ψάξετε τα τελευταία ματς από συγκυρίες δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα. Δεν έχουμε ακόμα ομοιογένεια και αυτοματισμούς. Πήραμε παίκτες σε θέσεις που είχαμε ανάγκη και έχουμε μέρες μπροστά μας για το ματς με Λεβαδειακό για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Την εικόνα της ΑΕΛ και τις χαμένες φάσεις της ομάδας του: Όπως είπα και πριν ήταν σήμερα παίκτες που έπαιξαν πρώτη φορά εδώ. Είναι πίεση αλλά και είναι και η στιγμή. Είναι και ο γκολκίπερ. Ρόλο στο ότι δεν μπήκαν τα γκολ έπαιξε και ο γκολκίπερ.

Το ότι η ΑΕΛ μπορεί να άξιζε κάτι παραπάνω στα παιχνίδια της: Απόλυτα. Εάν δείτε όλα ματς εάν εξαιρέσουμε κάποια όπως με ΠΑΟΚ ήμασταν μέχρι το 90 - 95 στο ματς. Σε προηγούμενο ματς δεχθήκαμε γκολ από το πουθενά. Στο ποδόσφαιρο κάποια στιγμή από την εμπειρία μου αυτά που δεν σου δίνει κάποια φορά θα στα δώσει σίγουρα μετά.