Βαθμολογία

Μπέντο: «Θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ»

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ (2-0) θα μπορούσε να είχε έρθει με ευρύτερο σκορ, σύμφωνα με τον προπονητή των γηπεδούχων, Πάουλο Μπέντο, ο οποίος στάθηκε και στα λάθη της άμυνας της ομάδας του.

Η δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού στην κάμερα της Nova: «Πιστεύω ότι σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ απόψε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, σημειώσαμε σύντομα ένα γκολ, ενώ βρήκαμε και ένα δεύτερο στις επόμενες δύο ευκαιρίες μας. Η ομάδα μας διατήρησε έναν δυνατό ρυθμό, είχαμε καλό πρόσωπο και τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός μας ήταν λίγότερο καλός, είχαμε όμως ακόμα τον έλεγχο της αναμέτρησης και αρκετά καλή αμυντική λειτουργία. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά δημιουργήσαμε λιγότερες ευκαιρίες για γκολ. Θέλω να κοιτάξουμε κάτι, το πως θα αποφεύγουμε τα εύκολα λάθη στην άμυνα, με τα οποία δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».

Ο 47χρονος Πορτογάλος ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για τον τραυματισμό του Μπράουν Ιντέγε στον ώμο, καθώς πρέπει πρώτα να επικοινωνήσει με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και να ακούσει τη διάγνωσή του σχετικά με τον Νιγηριανό διεθνή επιθετικό.