Βαθμολογία

Η κριτική των παικτών της ΑΕΛ

Πραγματοποιώντας μια κάκιστη εμφάνιση η ΑΕΛ δεν «μπήκε» σε κανένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό και δίκαια δέχθηκε την ήττα με σκορ 2-0.

Δείτε την κριτική των παικτών της ΑΕΛ:

Ξενοδόχοβ: Ο Ξενοδόχοβ αποτέλεσε ξεκάθαρα το λόγο για τον οποίο η ΑΕΛ γλίτωσε από τον διασυρμό κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Έδωσε λύσεις, τη στιγμή που η άμυνα της ΑΕΛ έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει στην «πολιορκία» του Ολυμπιακού.

Ρέντζας: Δεν μπόρεσε να βρει λύσεις, τόσο στον «παραβιασμό» της εστίας των «βυσσινί» από τον Ολυμπιακό, όσο και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Τικίτο: Ίσως και να είχε τις πιο σταθερές παρεμβάσεις σε μια άμυνα που δεν ήξερε «που πατούσε και που βρισκόταν».

Φάρκας: Δεν θα ήταν υπεροβολή να πούμε πως η άμυνα της ΑΕΛ «χάρισε» στον Ολυμπιακό, το πιο εύκολο απόγευμά του στο «Καραϊσκάκης» τη φετινή σεζόν.  Ούτε ο Φάρκας μπόρεσε να αποτρέψει τον «επιθετικό μονόλογο» των «ερυθρόλευκων».

Γκόλιας: Φέρει τεράστια ευθύνη στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, με το οποίο ο Ανδρούτσος έβαλε το γρηγορότερο φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα και ένα από τα γρηγορότερα στη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κόντορ: Εκτός παιχνιδιού ξεκάθαρα. Πολλά τα λάθη που έδωσαν ώθηση στον Ολυμπιακό να συνεχίσει το «σφυροκόπημά» του.

Μασαλέσα: Δεν μπόρεσε να ανακόψει τις επιθετικές πρωτοβουλίες του Ολυμπιακού και σε συνδυασμό με μια γενικότερη μη καλή λειτουργία της ομάδας, μοιραία ήρθε η κάκιστη εμφάνιση των «βυσσινί».

Βαρέλα: Δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο πρώτο μέρος, όπως και πολλοί από τους συμπαίκτες του στη μεσαία γραμμή. Αποχώρησε μετά την ανάπαυλα για να περάσει ο Γκουλουζάντε.

Ναζλίδης: Σε καμία των περιπτώσεων δεν ήταν ο Ναζλίδης που όλοι γνωρίζουμε, αλλά και πως να είναι από τη στιγμή που από το «Καραϊσκάκης» απουσίαζε ολόκληρη η ΑΕΛ. Έγινε αλλαγή στο 77' για να περάσει στη θέση του ο Ρέγιες.

Αβραάμ: Θα μπορούσε μα έχει πολύ καλύτερο τελείωμα στη φάση των πρώτων λεπτών με την οποία η ΑΕΛ θα μπορούσε αφενός να φτάσει στην ισοφάριση και αφετέρου να γλιτώσει το δεύτερο τέρμα. Θέλει χρόνο για να επιστρέψει στα παλιά του «στάνταρ»...

Ικαούνιεκς: H μαχητικότητά του δεν στάθηκε δυνατή, ώστε η ΑΕΛ να μπορέσει να δημιουργήσει επιθετικά και να γίνει απειλητική για τα καρέ του Ολυμπιακού. Εν συνεχεία και μετά το πέρας των πρώτων λεπτών κάπου... «χάθηκε» και αυτός όπως και όλοι οι υπόλοιποι.

Γκουλουζάντε (46'): Στα θετικά της εμφάνισής του κρατάς την προσπάθεια αλλά και την έντονη κινητικότητά του. Τι άλλο θα μπορούσες άλλωστε να περιμένεις τόσο νωρίς από τον ίδιο; Αν ήταν λίγο πιο τυχερός ίσως και να μπορούσε να σκοράρει στο 82' μετά το λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού.

Καπός (57'): Μπήκε με σκοπό να ανανεωθεί η ΑΕΛ και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των «ερύθρολευκων» αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη...

Ρέγες (77'): Μετά τη λάθος συνεννόηση μεταξύ Καπίνο και άμυνας, ο Ρέγες λίγο έλειψε να σκοράρει για την ομάδα του πέντε λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.