Βαθμολογία

Αυτοκτονία για την Αμυγδαλέα

Ισόπαλη με σκορ 3-3 αναδείχθηκε σήμερα (11/2) η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας απέναντι στην Ελασσόνα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη μπορούμε να πούμε ότι αυτοκτόνησε καθώς βρέθηκε να προηγείται με 3-0 για να δεχθεί τρία γκολ από την Ελασσόνα στο τελικό 3-3 ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 3' άνοιξαν το σκορ όταν ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Πολύζος με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 10' πάλι από φάουλ του Αντωνόπουλου ο Πίρε με κεφαλιά έκανε δυο τα τέρματα της Αμυγδαλέας.

Στο 63' ο Καρβούνης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-0, όμως η Ελασσόνα μείωσε στο 67' σε 3-1 και μέχρι το 80' είχε φέρει το ματς στα ίσια. Ο Αετός στο 87' προσπάθησε για το 4-3 όμως το σουτ του Σάρα έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο και στο 89' σε μια απέλπιδα προσπάθεια των γηπεδούχων ο Καρβούνης έκανε την κεφαλιά για να σώσει πάνω στην γραμμή ο αμυντικός.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Σκούπρας, Ανδριανόπουλος (77' Χατζηιωαννίδης), Καρβούνης, Υφαντής, Κουρούκας (88' Μπακαβέλος), Αντωνόπουλος, Πίρε (86' Σάρα).