Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για την κ-17 στην Κέρκυρα

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα (11/2) η ομάδα κ-17 της ΑΕΛ απέναντι στην Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων με 4-2 για την 4η αγωνιστική του 3ου γύρου του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα προηγήθηκαν 2-0, δέχτηκαν το 2-2, όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πετύχουν ακόμα δυο τέρματα και να φτάσουν τελικώς στην νίκη με 4-2 απέναντι στην ομάδα του Ιονίου.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 12′ με τον Καμπέρη μετά από ασίστ του Κακαράντζα, ενώ στο 30′ ξανά ο Κακαράντζας έβγαλε την ασίστ για το 0-2 με σκόρερ τον Μολφάκη.

Οι Κερκυραίοι μείωσαν σε 1-2 στο 40' με τον Ζώχιο Ν. και έφτασαν στο 2-2 στο 56' με τον Γκόγκο. Η ΑΕΛ όμως μπόρεσε και πήρε την νίκη με 4-2, με τον Κακαράντζας στο 77′ να κάνει το 2-3 μετά από πάσα του Λιόντου, ενώ στο 84' ο Φουρκιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τελικό 4-2.

Κέρκυρα (Άρης Λούβρος): Ρίζος, Γ. Βλάχος, Αυλωνίτης, Σπ. Ζωχιός, Γουλιερμής, Κωνστάντης, Γκασίδης, Ν. Ζωχιός, Μποντίνι, Μπάρδος, Στεργίου, αγωνίστηκαν και οι Γκόγκος, Αγάθος, Αρίφης, Νικογιάννης, Βορβίλας.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Παπαπολυμέρου, Κυρμιτζής, Μαλάκος, Φουρκιώτης, Καλαμπανίδας, Χριστιανός, Καλγκανόπουλος (65′ Μίζα), Καμπέρης (80′ Μαλούσι), Μολφάκης (75′ Ζντόκος), Πινακάς (60′ Λιόντος), Κακαράτζας (85′ Κοντογιώργος).