Βαθμολογία

Θετική εμφάνιση και βαθμός για την Νέα Πολιτεία

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (11/2) αναμέτρηση ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και την Αστραπή Νέας Πολιτείας για την 18η αγωνιστική στην Α' ΕΠΣΛ.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Νέα Πολιτεία να έχει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και να απειλεί στο 15' με το σουτ του Φούντα που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 30' ο Κυριάκος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ προσπάθησε για το 0-1, όμως εξίσου εντυπωσιακή και η απόκρουση του Νούσια.

Στο 38' το σουτ του Καλτσά πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 42' ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά εξ επαφής προσπάθησε για το 0-1 όμως είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο του Νούσιου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και έτσι στο 52' από λάθος της άμυνας της Αστραπής έκαναν το 1-0 και μέχρι το 70' είχαν ευκαιρίες και για άλλο γκολ. Εν συνεχεία ο Βενέτης στο 75' πήρε την κεφαλιά για να διώξει με υπερένταση ο Νούσιος, ενώ δυο λεπτά αργότερα η ομάδα του κ. Τσότσου έφτασε στο 1-1 όταν ο Καλτσάς με τον Αλεξόπουλο συνεργάστηκαν ιδανικά με τελικό αποδέκτη τον Φούντα που πλάσαρε για να φέρει το ματς στα ίσια. Στο 88’ χαμένο πέναλτι για την Τσαριτσάνη, αφού ο Φτίκας που το κέρδισε και το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ.

Από εκεί και πέρα μέχρι την λήξη το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά με ευκαιρίες εκατέρωθεν είτε για το 2-1 είτε για το 1-2 με την μπίλια να κάθεται τελικώς στο "Χ" με το τελικό 1-1.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Τσότσος δήλωσε ότι στα τρία ματς που ανέλαβε την Αστραπή, η ομάδα έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Σιάρκος, Μπατζέλας (55' Πέτσης), Βενέτης, Καλτσάς (75' Ραμάι), Κυριάκος, Αλεξόπουλος (85' Μηνάς), Φούντας.