Βαθμολογία

Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό ο Αχιλλέας Φαρσάλων (PICS)

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε και το εμπόδιο της Λάρισας 2012. Το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 και έτσι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Δύο γκολ ο Παλάσκας, ένα ο πολύ καλός Μανιώτης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το κρύο ήταν τσουχτερό, αλλά οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας. Στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να «ξεκλειδώσουν» την άμυνα των φιλοξενούμενων εύκολα. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 45’. Στην επανάληψη οι Φαρσαλινοί ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να σημειώσουν άλλα δύο γκολ.

Η Λάρισα 2012 προσπάθησε αρκετές φορές με ξαφνικές αντεπιθέσεις να δημιουργήσει προβλήματα αλλά δεν τα κατάφερε. Το πάλεψε πάντως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη που κράτησε αρκετά και ήταν αμυντικά αρκετά καλή.

Στο 40’ ο Παϊτέρης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σκέντζας Π. πήρε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 44’ ο Βούλγαρης έκανε το σουτ, η μπάλα στο γάμα και ο κίπερ της Λάρισας 2012 έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Μανιώτης άνοιξε το σκορ, μετά από κόντρες με σουτ (1-0).

Στο 51’ ο Βούλγαρης έκανε το πλασέ η μπάλα κόρνερ. Στο 62’ ο ίδιος παίκτης έκανε τη σέντρα – σουτ σε κόρνερ ο κίπερ. Στο 68’ ο Λόλας έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 70’ ο Παλάσκας από κοντά έκανε το 2-0. Η φάση ξεκίνησε από τον Νεμπεγλέρα που έδωσε πάσα στον Περήφανο και αυτός βρήκε τον Παλάσκα που τελείωσε ιδανικά τη φάση.

Στο 79 από πάσα του Μανιώτη, ο Λόλας έχασε μοναδική ευκαιρία. Τέλος στο 90’ ο Παλάσκας έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον κίπερ της Λάρισας 2012 και μετά από κόντρες αμυντικός των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αυτογκόλ).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Μανιώτης, Ρέψης (66’ Λόλας), Νάστας (80’ Τλούπας), Βούλγαρης (84’ Πετράκης).

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Γεωργούλας Θωμ., Φλώρος Β., Κίτσος Π., Σκέντζας Π. (46’ Φλώρος Παντ.), Φλώρος Π., Κριεμάδης (72’ Μπαστούνης), Κίτσιος Δ., Γεωργούλας Θεοδ. (62’ Γκόλτσιος), Φλώρος Α., Παϊτέρης Παν., Καρτσαμπάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Νάκας, Στάϊκός.