Βαθμολογία

Βέροια - Πανιώνιος 0-1

Την εκπληκτική του πορεία συνέχισε ο Πανιώνιος ο οποίος σήμερα (11/2) πέρασε νικηφόρα και από την Βέροια επικρατόντας με 1-0 της τοπικής ομάδας για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραμένει έτσι στην δεύτερη θέση έχοντας πλέον 38 βαθμούς και πολύ δύσκολα δεν θα είναι στα play-off, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Απόστολου Τερζή παραμένει ουραγός του βαθμολογικού πίνακα και θα ψάξει στα επόμενα παιχνίδια βαθμούς για την παραμονή.

Μόλις στο 8' ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ όταν ο Σιώπης προσπάθησε να βρει τον Μασούρα με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον Μπεν που έκανε συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ για το 0-1. Ο παίκτης δεν πανηγύρισε το τέρμα καθώς στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Βασίλισσα του Βορρά.

Βέροια (Απόστολος Τερζής): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Ασιγκμπά, Στόιτσεφ (80' Μίλιεβιτς), Τομάς, Κάλβο (68' Μπελαίντ), Άρτσε (46' Μπαλάφας), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (80' Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (90'+2 Καθάριος), Μαχμούτοβιτς (46' Λάμπρου).