Βαθμολογία

Σπουδαίο τρίποντο για Δωτιέα, 2-0 την Γιάννουλη (PICS)

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (11/2) η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς καθώς επικράτησε με 2-0 της Δήμητρας Γιάννουλης σε αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα ήταν εμφανώς ανώτερη της Γιάννουλης και έφτασε δίκαια στην νίκη, σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχε και ένα δοκάρι, όπως δοκάρι είχε και η Δήμητρα.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολύ κρύο και λίγο κόσμο ήταν αυτό ανάμεσα στον Δωτιέα Αγιάς και την Δήμητρα Γιάννουλης με το παιχνίδι να είναι κυρίως παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες και τους γηπεδούχους όπως είπαμε να είναι καλύτεροι τόσο στο πρώτο μέρος, όσο και στο δεύτερο. Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες είχαν ...ισοπαλία στα δοκάρια, ενώ η Αγιά σκόραρε κάτι που δεν έκανε η Γιάννουλη. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες για το 2-0, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για το 1-1, όμως τελικώς η μπίλια έκατσε στον Δωτιέα που κλείδωσε την νίκη στο 90'.

Μόλις στο 5' η Δήμητρα είχε την πρώτη καλή στιγμή όταν ο Ματζαφλάρας συνεργάστηκε ωραία με τον Χατζηγρηγορίου, αλλά ο τελευταίος είδε τον Φαρμάκα να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα πριν γίνει απειλητικός, ενώ ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη είχε οριζόντιο δοκάρι με το σουτ του Μπαρούτα.

Η ομάδα της Αγιάς απείλησε στο 10' όταν ο Φιλιππούλης έκανε το σουτ, ο Τσατσαλίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά για να αποκρούσει ο Βάϊος ασταθώς, με τον παίκτη των γηπεδούχων να παίρνει το ριμπάουντ και να έχει σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά πάλι ο Τσατσαλίδης έκανε το σουτ για να απομακρύνει τον κίνδυνο ο τερματοφύλακας της Γιάννουλης.

Στο 20' ο Τσιρογιάννης έκανε ένα καλοκτυπημένο κόρνερ για να διώξει ο Βάϊος σε νέο κόρνερ, ενώ στο 35' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τσακάλι με ωραία κάθετη βρήκε τον Τσιρογιάννη αυτός έπαιξε το ένα-δυο με τον Νάτση ο οποίος έκανε την σέντρα και ο Τσιρογιάννης από το σημείο του πέναλτι με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα από κόρνερ του Φιλιππούλη ο Τσιρογιάννης πήρε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα άουτ, ενώ στο 45' ο Γκατζούλης θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια όταν ξέφυγε από την άμυνα και βρέθηκε μόνο του απέναντι στον Φαρμάκα στέλνοντας με σουτ την μπάλα σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Μπουκουβάλα συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ και έτσι στο 49' ύστερα από ωραία συνεργασία του Χαλάτση με τον Παππά αυτός έκανε την παράλληλη πάσα με την μπάλα να περνάει από τρεις παίκτες, αλλά ουδείς μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ωραίο σουτ του Τσιρογιάννη η μπάλα έγλειψε το αριστερό δοκάρι.

Στο 53' νέα ευκαιρία για τον Δωτιέα με τον Νάτση να ξεφεύγει από τον προσωπικό του αντίπαλο να στρώνει στον Χαλάτση και ο τελευταίος έκανε το σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο Βάϊος. Στο 70' ο Φιλιππούλης απείλησε με σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 80' η Δήμητρα έφτασε κοντά στο 1-1 όταν ο Μπελάγιας συνεργάστηκε ωραία με τον Αετόπουλο, ο τελευταίος έκανε κοντινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 90' τα πάντα κρίθηκαν όταν ο Σβερκούλης έκανε κάθετη προς τον Τσατσαλίδη και ο τελευταίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάϊου για το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Μάνος, Τσαπράζης).

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Παππάς, Φιλιππούλης, Τσακάλι, Γούτος Β., Ντελής, Τσατσαλίδης, Νάτσης, Χαλάτσης (65' Σβερκούλης), Τσιρογιάννης (80' Τσαγκαλάς), Μπόντε (74' Γιαννακός).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Βάϊος, Αμπατζίδης, Καραγιώργος, Τούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Μπαρούτας (53' Αετόπουλος), Μαντζαφλάρας, Χατζηγρηγορίου, Γκατζούλης (53' Μπελάγιας), Σπάνος.

* Αξίζει να τονιστεί ότι η ομάδα του κ. Μπουκουβάλα είχε πολλές απουσίες στην αναμέτρηση καθώς δεν μπορούσαν να αγωνιστούν οι Ντακούλας, Σούλι, Μαλάκος και Γούτος Ν.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ