Βαθμολογία

Εκδήλωση γεμάτη από ανθρώπινη ευαισθησία

Μια πρωτόγνωρη, όσο και γεμάτη από ανθρώπινη ευαισθησία, πρωτοβουλία, πήρε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου «Κεραυνός» Δέντρων, που απέχει πολύ από την οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, αλλά δίνει έντονα το στίγμα της αμέριστης προθυμίας για Κοινωνική πολιτική, που προφανώς διακατέχει  τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού σωματείου που πήραν την πρωτοβουλία αυτή.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΕΝΔΡΩΝ», στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής της θα πραγματοποιήσει μεθαύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017, αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΑΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ, μια εκδήλωση προς τιμήν του σωματείου «SAVE M.OΡ.A.Σ.».

Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους φιλάθλους την Κυριακή, στις 17:30 να παρευρεθούν στο καφενείο των Δένδρων, για να ενημερωθούν για τη δράση του σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «SAVE Μ.ΟΡ.ΑΣ.», ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.

Επίτιμοι καλεσμένοι της εκδήλωσής θα είναι οι υπεύθυνοι του οργανισμού SAVE M.OΡ.AΣ, οι οποίοι θα ενημερώσουν λεπτομερώς τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, για τη δράση τους και θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις που θα υποβληθούν.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, που από την ίδρυση του σωματείου «SAVE – Μαζί Οραματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης», στηρίζει τις προσπάθειές του, καλεί όλους τους φιλάθλους του Νομού που θα έχουν τη δυνατότητα το απόγευμα της Κυριακής, να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.