Βαθμολογία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Μελισσοχώρι (PICS)

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήσε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, που συνοδεύτηκε με πλούσιο γεύμα στην ταβέρνα "Λευτέρης" στην πλατεία του χωριού.

Νωρίτερα την κοπή πίτας πραγματοποιήσαν και τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Μελισσοχωρίου, για να ακολουθήσει όπως είπαμε η κοπή πίτας της μεγάλης ομάδας.

Το παρόν έδωσε σύσσωμη η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελούλη, τον αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Καρακάση, τον ταμία κ. Δημήτρη Βαλόζο, τον γενικό αρχηγό κ. Λεωνίδα Μπουρτένα, τον έφορο κ. Πέτρο Νούσια και τα μέλη κ. Νικόλαο Κατσαμάκα και κ. Δημήτρη Αποστόλου και φυσικά ο προπονητής της ομάδας κ. Ηλίας Αράπης.

Το παρόν επίσης έδωσε ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού κ. Δημήτρης Ροϊδούλης καθώς και ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ κ. Κώστας Φιλιππούλης. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πατέρας Μελέτιος.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αγγελούλης είπε δυο λόγια πριν την κοπή της πίτας, όπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε η ομάδα πριν τρία χρόνια και την βοήθεια των ανθρώπων της διοίκησης, αλλά και του δήμου και της τοπικής κοινότητας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους χορηγούς της ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Πριν τρία χρόνια που ξεκίνησε η δική μας προσπάθεια στην ομάδα υπήρχε μόνο ένα δελτίο, σήμερα είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα γιατί όλα τα παιδιά με τιμούν με την αξία τους ως παίκτες, αλλά και ως άνθρωποι. Με την βοήθεια των ανθρώπων που έχω στην διοίκηση και με την αμέριστη βοήθεια του δήμου και της τοπικής κοινότητας καθώς και του πολιτιστικού συλλόγου φτάσαμε ως εδώ και προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία προσωπική και επαγγελματική».

Εν συνεχεία ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας την κ. Γεωργία Κρεμεζή (supersport), τον κ. Δημήτρη Γκάτσιο (εκπρόσωπο του καφέ corner), ενώ χαιρέτησε από το βήμα τους φίλους Τέλη Γκούμα, Δημήτρη Μπουχλαριώτη καθώς και τους παλαίμαχους Αποστόλη Νάτσιο, Νίκο Λυτροκάπη, Γιάννη Χατζή καθώς και τους φιλάθλους που ακολουθούν την ομάδα, Αριστείδη Τζουβάλα, Βαγγέλη Δανιλούλη και Γιώργο Νάκο καθώς και τον πρώην πρόεδρο και πρώην μέλος της ΕΠΣΛ κ. Τάκη Καρακάση.

Το κλίμα ήταν πολύ ωραίο, υπήρχε πολύ όρεξη και διάθεση από όλους, ενώ την βραδιά συνόδεψε όμορφη λαϊκή ορχήστρα. Το φλουρί "έπεσε" στον ποδοσφαιριστή Νίκο Μπακόλα με το έπαθλο να είναι μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ.

Τέλος ένα μεγάλο και ζεστό χειροκρότημα από τον πρόεδρο κ. Αγγελούλη ήταν για το athleticlarissa.gr και την Βάσω Γκατζούλη.

* Μας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθούμε την ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου η μεγάλη συνοχή που υπάρχει στην διοίκηση και μεταφέρεται στο απόλυτο και στην ομάδα. Υπάρχει πολύ όμορφο κλίμα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και όλοι μαζί διοίκηση, προπονητής και παίκτες είναι μια γροθιά. Τίποτε δεν είναι τυχαίο και για αυτό η ομάδα είναι στην κορυφή και διεκδικεί επάξια την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ. Βλέπουμε μόνο χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα σς όλους στο Μελισσοχώρι και αξίζουν πολλά μπράβο όλοι τους.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ