Βαθμολογία

«Είμαστε σε κακό φεγγάρι»

Πέντε ματς χωρίς γκολ και συνεπώς χωρίς τρίποντο μετρά ο Πανσερραϊκός με αποτέλεσμα το κλίμα στην ομάδα να είναι βαρύ. «Είμαστε σε κακό φεγγάρι» λένε στην ομάδα, στην οποία θεωρούν ότι οι βασικοί λόγοι είναι τρεις.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τις πολλές δυσκολίες που πέρασαν λόγων των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τον Ιανουάριο. Για 15 μέρες μετά τον Αχαρναϊκό οι Σερραίοι δεν μπορούσαν καλά καλά να προπονηθούν και αυτό τους κράτησε πίσω.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με την γκίνια... Υπάρχουν ματς που τους στραβώνουν, όπως αυτό με τη Σπάρτη στο οποίο είχαν νωρίς δοκάρι πριν την καθοριστική φάση του πέναλτι (σ.σ. αποβλήθηκε τότε και ο Παπατζίκος), ενώ σε άλλα δεν παίρνουν αυτό που δικαιούνται βάσει της εικόνας τους (Πανθρακικός). Αν σε αυτά προσθέσει κανείς και ότι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δεν έχουν δώσει ακόμη τα αναμενόμενα, το... γλυκό δένει.

Το ματς με τον Αιγινιακό είναι οριακό για τα «λιοντάρια» προκειμένου να ξεκολλήσουν και ο μοναδικός τραυματίας είναι ο Πόζογλου, ο οποίος αναμένεται να μπει από την επόμενη εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ωστόσο, δηλώθηκαν ακόμη να εκτίσουν την ποινή τους οι Στέβιτς και Κανούλας.

a-sports.gr