Βαθμολογία

«Βυσσινί» και με τη βούλα ο Aγκάνοβιτς

Στο ρόστερ της ΑΕΛ ανήκει και επίσημα ο Αντνάν Αγκάνοβιτς, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (9/2) οι Θεσσαλοί επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον Κροάτη παίκτη. Ο 30χρονος μέσος προπονήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, για να υπογράψει εντέλει για 2,5 χρόνια στους «βυσσινί».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Κροάτη μέσου, Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Αγκάνοβιτς είναι γεννημένος στις 03/10/1987 στο Ντουμπρόβνικ, απ' όπου και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων έχει αγωνισθεί στις ομάδες Κόπερ (Σλοβενία) και Ίστρα (Κροατία), ενώ σπουδαία σεζόν έκανε στη Ρουμανία με την Βιτορούλ (2015-16), στο μέσο της οποίας μεταπήδησε στην Α.Ε. Λεμεσού. Από το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στη Στεάουα Βουκουρεστίου, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος στις 26 Ιανουαρίου, έπειτα από 18 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στην ΑΕΛ θα αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με το Νο 20!»