Βαθμολογία

Υπολογίζουν πολύ τον Θεσπρωτό στη Νίκη

Με τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου να είναι άπαντες υγιείς συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Η Νίκη μετρά δύο συνεχόμενα τρίποντα και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στην Ηγουμενίτσα, ενώ σίγουρα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ρήγα υπάρχει περισσότερος χρόνος για ν’ αναλάβουν δυνάμεις οι ποδοσφαιριστές, αφού είχαν προηγηθεί δύο αναμετρήσεις σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπολογίζουν πολύ τον Θεσπρωτό, τον οποίον μπορεί να τον νίκησαν δύο φορές φέτος, μία στο πρωτάθλημα με 1-0 και μία στο Κύπελλο με 3-0, αλλά και στα δύο παιχνίδια, που ήταν στις 2/10 (το πρώτο στον πάγκο για τον Στέφανο Ξηροφώτο) και στις 16/10, δεν αγωνίστηκαν παίκτες που αποκτήθηκαν από τους Ηπειρώτες στο τέλος Οκτώβρη, όπως ο βασικός στόπερ Χρήστος Νόνης, ο βασικός φορ Χρήστος Πέντσας και ο τερματοφύλακας Αριστείδης Βλάχος, ενώ και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρξε ενίσχυση με τους Σταύρο Πολυχρονιάδη (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας), Γιώργο Μέμο (Ερμής Ζωνιανών) και Θανάση Τσιουμτσιούδα (Νίκη Αγκαθιάς).

Ο Θεσπρωτός είναι μία ομάδα που ειδικά στον αέρα και τις στημένες φάσεις θέλει πολλή προσοχή, αφού εκτός του Νόνη και του Πέντσα, που είναι κοντά στο 1.90, υπάρχει και ο ύψους 1.95 κεντρικός αμυντικός Πάνος, ο οποίος σκόραρε και το πρώτο γκολ στο 0-2 του Θεσπρωτού στην έδρα του Διαγόρα Σεβαστής την περασμένη αγωνιστική με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι σε κόρνερ από τα αριστερά.

Ο Θεσπρωτός σίγουρα έχει πολύ καλή ψυχολογία με το διπλό στο Βατάν, ενώ με τον Δημήτρη Μουρούτη στον πάγκο διανύει ανοδική πορεία, καθώς σε πέντε ματς που είναι στον πάγκο ο 42χρονος τεχνικός η ομάδα του έχει πάρει 9 βαθμούς, τη στιγμή που είχε άλλους τόσους στις δώδεκα πρώτες αναμετρήσεις, φτάνοντας έτσι τους 18 βαθμούς.

Η τεχνική ηγεσία της Νίκης επισημαίνει συνεχώς στους ποδοσφαιριστές του τη δυσκολία της επικείμενης αναμέτρησης, αλλά υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: magnesiasports