Βαθμολογία

Ένα μήνα εκτός ο Σάντος!

Πολύ ευχάριστα ήταν τα νέα από τον ιατρικό έλεγχο για τον Στράτο Δουκάκη. Το τραύμα που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Λαγκαδά δεν ήταν σοβαρό σε βαθμό που το ξεπέρασε τόσο άμεσα ώστε να πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση. Ένα αιμάτωμα που με το μούδιασμα που προκάλεσε εμπόδιζε τον Δουκάκη ακόμη και να πατήσει εύκολα το πόδι του μετά το παιχνίδι. Ευτυχώς πολύ γρήγορα το πρόβλημα ξεπεράστηκε.

Αντίθετα στην περίπτωση του Μάρκο Ντος Σάντος τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά όσο τα ήθελαν οι πρώτες εκτιμήσεις που τον έφεραν να μένει εκτός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ωστόσο ο τραυματισμός του είναι βαριά θλάση που θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον για έναν μήνα.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, το μεσημέρι της Τετάρτης οι παίκτες της Δόξας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης στην Δράμα. Αρχικά το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κάτω από την Θύρα 4. Στην συνέχεια οι παίκτες της Δόξας πήγαν στο Νικοτσάρα για να συνεχίσουν την δουλειά τους με ένα γεμάτο πρόγραμμα ασκήσεων με μπάλα.

Πριν το ξεκίνημα της προπόνησης ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μίλησε στους παίκτες του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πέρα από την νίκη και τους τρεις βαθμούς ευχαριστήσαμε τον κόσμο μας και τον χορηγό μας. Ήταν μια σημαντική επιτυχία που όμως απαιτείται να έχει και συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε ακόμη έντεκα τελικούς. Σε καμιά περίπτωση, σε κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να χάσουμε την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση μας. Έχουμε μια ομάδα με πολύ ποιότητα και όποιοι θα καλούνται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού θα πρέπει να δίνουν όλο τους τον εαυτό για την νίκη. Είναι έντεκα παιχνίδια πάμε για έντεκα νίκες. Πάμε για την πρωτιά και την άνοδο».