Βαθμολογία

Προτεραιότητα στα διαρκείας ενόψει τελικού για τον 'Αρη

Μέσω ανακοίνωσης της, η ΚΑΕ Άρης ενημερώνει πως οι φίλαθλοι που έχουν κάρτα διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα για ται εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό Superfoods (18/02, 17.00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει πως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017 κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (18/02, 17.00) προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι  διαρκείας PLATINUM και GOLD, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη εισιτηρίων κα. Ιωάννα Μαυρομμάτη καθημερινά από τις 9:00 ως τις 17:00 στο τηλέφωνο 2310-265600.

Η διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων (η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο "Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall".

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα έχει στην διάθεσή της η ομάδα μας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για μια θέση στον τελικό, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου της να βρεθεί στις κερκίδες του «Nick Galis Hall».»