Βαθμολογία

Πρόταση μεταγραφής για το «όπλο» του ΑΝΤ1

«Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν…» και όπως φαίνεται στο Φάληρο έχουν βάλει σκοπό να κάνουν το Μαρούσι… να πεινάσει! Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο μέσο της φετινής σεζόν, αλλά από τώρα γίνονται… διεργασίες και επαφές για την επόμενη σεζόν.

Επαφές ακόμα και με… όπλα των αντιπάλων. Τι εννοώ; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ βρέθηκε ένα πρόσωπο που όχι μόνο ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 αλλά οι δουλειές του είναι από τα δυνατά «όπλα» του σταθμού στη μάχη της τηλεθέασης, ενώ φέτος συνεργάζεται με το Μαρούσι μέσα από δύο σειρές. Ο λόγος για τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό Ανδρέα Γεωργίου που βρέθηκε στο σταθμό του Φαλήρου και μάλιστα στο κτήριο που βρίσκονται τα υψηλά διοικητικά στελέχη του.

Το τι είπαν… ουδείς γνωρίζει, αλλά το ότι ο Γεωργίου βρέθηκε στον ΣΚΑΪ βγάζει… καπνό για ενδεχόμενη συνεργασία του με το σταθμό. Άλλωστε φέτος ολοκληρώνεται και το «Μπρούσκο» αλλά και τα «Δίδυμα φεγγάρια», οπότε δεν υπάρχει καμία δέσμευση με το σταθμό του Αμαρουσίου και συνεπώς είναι λογικό να υπάρχουν… μνηστήρες και από το Φάληρο. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και για να μην αρχίσουν να γράφονται… ρεπορτάζ του στιλ «ο Γεωργίου τα έσπασε με τον ΑΝΤ1», από το άλλο μέτωπο, αυτό του Αμαρουσίου, έμαθα ότι πριν από λίγες ημέρες ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Γεωργίου, ο ηθοποιός και παραγωγός Κούλλης Νικολάου συναντήθηκε με στελέχη του ΑΝΤ1 και συζήτησαν για μελλοντική συνεργασία.

Στον ΑΝΤ1 μάλιστα περιμένουν από την εταιρεία παραγωγής των Νικολάου-Γεωργίου καινούργιες προτάσεις για την επόμενη σεζόν, αλλά σε… ελεύθερη αγορά βρισκόμαστε οπότε δεν αποκλείεται αυτές τις προτάσεις να τις συζητήσουν και με τον ΣΚΑΪ. Άλλωστε, όπως μαθαίνω, στο κανάλι του Φαλήρου μετά την επιτυχία των shows θέλουν να επεκταθούν και στην παραγωγή μυθοπλασίας και σίγουρα μία καθημερινή σειρά με την υπογραφή Γεωργίου, Νικολάου και Βάνας Δημητρίου βεβαίως βεβαίως, αλλά και μίας καθημερινής που θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη θα είναι δυνατά όπλα στη… φαρέτρα του προγράμματός τους…!

 newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς