Βαθμολογία

Εκτός ΑΕΛ Radio ο Λάζαρος Παπαδούλης

Αίσθηση προκάλεσε στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Λάρισας η απόφαση να μείνει ΕΚΤΟΣ του νέου προγράμματος του ΑΕΛ Radio ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Λάζαρος Παπαδούλης.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στην οποία εκφράζει την πικρία του για το γεγονός αυτό, ενώ πολλά είναι και τα σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση του κ. Παπαδούλη.

Το athleticlarissa.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο ο οποίος μας ανέφερε την πικρία του, αλλά κυρίως το ότι δεν ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για το ότι θα είναι εκτός προγράμματος του ραδιοφώνου της ΑΕΛ. Τουλάχιστον όπως μας είπε θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή.

Ο Λάζαρος Παπαδούλης αποτελεί έναν από τους παλαιότερους στον χώρο της λαρισινής και όχι μόνο δημοσιογραφίας, με πάρα πολλές εκπομπές στα ραδιόφωνα της θεσσαλικής πρωτεύουσας με τα οποία συνεργάστηκε και οι οποίες εκπομπές μονοπωλούσαν τα μεσημέρια και αποτελούσαν κάτι ωραίο για τους Λαρισαίους και όχι μόνο φιλάθλους.

Ανταποκριτής επίσης σε μεγάλα αθηναϊκά ΜΜΕ, είτε ηλεκτρονικά, είτε ραδιοφωνικά, είτε γραπτά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν και ο βασικός σπορτκάστερ των μεταδόσεων των αγώνων της ΑΕΛ στο ΑΕΛ Radio.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση του κ. Παπαδούλη:

Τελικά μάλλον το "πρόβλημα" ήμουν εγώ.
Το ΑΕΛ RADIO ανοίγει και πάλι, αλλά χωρίς την παρουσία μου.
Δεν πειράζει.
Συνεχίζουμε αν και το "ρίξιμο" είναι χοντρό!
ΑΕΛΑΡΑ μου δεν μας κάνουν Τ-Ι-Π-Ο-Τ-ΑΑΑ.