Βαθμολογία

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός - ΑΕΛ

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΛ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 20η αγωνιστική της Super League.

Όπως ενημέρωσε η πειραϊκή ΠΑΕ τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την λαρισινή ομάδα θα διατίθενται στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου, έξω από την θύρα 25 από σήμερα (8/2) μέχρι την Παρασκευή από τις 10:00 - 18:00, ενώ την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Εισιτήρια θα μπορεί να βρει κάποιος και μέσω internet από το επίσημο site της ομάδας από την Τετάρτη (8/2) μέχρι την εξάντληση τους, ενώ η παραλαβή θα γίνεται είτε μέσω email, είτε από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αλλά και από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων και την εφαρμογή ticket mobile.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 80€ (VIP), 150€ (VVIP).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 20ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League απέναντι στην Α.Ε.Λ. που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" το Σάββατο 11/2/2017 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Τετάρτη 8/2 έως Παρασκευή 10/2 (10:00 – 18:00), και το Σάββατο 11/2 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τετάρτη 8/2, από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας

γ) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)

δ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 80€ (VIP), 150€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Τέλος οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να ανταλλάξουν το κουπόνι (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Β΄ΓΥΡΟΥ) από τα εκδοτήρια του Σταδίου, έως την Παρασκευή 10/2 (με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων), εφόσον προσκομίσουν το εισιτήριο διαρκείας, το κουπόνι Β΄ Γύρου, το Ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του ατόμου που θα παρακολουθήσει τον αγώνα.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.