Βαθμολογία

Ένα σύγχρονο αμυντικό χαφ...

Ο Νίκος Υφαντής είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας, αφου φοιτά στη σχολή πληροφορικής της πόλης του «Θεσσαλικού κάμπου». Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά στοιχεία και εξελίξιμος. Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας της ομάδας του, του Αετού Αμυγδαλέας, μιλήσε στο Athleticlarissa.gr για τη δική του πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου και μας εξέφρασε τις μελλοντικές επιθυμίες του...

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Βατανιακού, στη συνέχεια «υπηρέτησε» στην Κ17 και Κ20 του Πιερικού που ήταν στη Β' Εθνική και τώρα αγωνίζεται στην ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας.

Όπως μας δήλωσε γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, το κλίμα είναι πολύ καλό στα αποδυτήρια και ο προπονητής του είναι άψογος, με τη διοίκηση να στέκεται στο πλευρό όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Όσον αφορά τον ίδιο προσπαθεί καθημερινά να βελτιώνεται, αγαπάει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και εκείνο που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως... Θα εγκατέλειπε τα πάντα -ακόμα και τη σχολή του- αν θα μπορούσε να εξελιχθεί και να φτάσει πιο ψηλά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μεγάλο του πρότυπο είναι ο Ραούλ Μεϊρέλες από τη Φενέρμπαχτσε.