Βαθμολογία

Σε «εξαιρετικό κλίμα» η κοπή πίτας του Αετού Αμυγδαλέας (PICS)

Την τιμητική της είχε την Τρίτη (7/2) η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας που αγωνίζεται στο Α' τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, αφού έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο «Ελιξήριο». Ο ιερέας του χωριού Πατήρ Θεοδόσιος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του. Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Αμυγδαλέας κ. Πέτρος Τσαλέρας δήλωσε επίσης το «παρών», ενώ συνάμα ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης καθώς και ο γενικός αρχηγός κ. Κωνσταντίνος Μάλιαρης δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ «ζεστή» με όλη την ομάδα καθώς και τον τεχνικό κ. Γιώργο Λιάπη. Το «πλούσιο γεύμα» ήταν ευγενική προσφορά από τον ιδιοκτήτη του «Ελιξηρίου» κ. Τέλη Γκούμα, ο οποίος για 20 χρόνια διατηρεί την επιχείρηση αυτή στην τρίγωνη πλατεία (Μανδηλαρά 21). Είναι μέλος στην ΕΣΠ Λάρισας, όμως ο Τέλης είναι γνωστός για την πολύ μεγάλη του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η τούρτα ήταν προσφορά του γνωστού ζαχαροπλαστείου του Γιάννη Οικονόμου και ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί αξίας πενήντα ευρώ μετά από κλήρωση, ήταν ο παίκτης Γιώργος Λουκανίκας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Καραμούτης, κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στην ομάδα αφού το χωρίο έχει μόλις 100 ανθρώπους που μένουν εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες που συνέλεξε το Athleticlarissa.gr από την πολύ «όμορφη» εκδήλωση: