Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την Νέων, 3-2 την Τουρκία

Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Τουρκία έδωσε σήμερα (7/2) η εθνική ομάδα Νέων στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου» παίρνοντας παράλληλα και την νίκη με 3-2.

Οι νέοι βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, όμως με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη πήραν την νίκη απέναντι στους Τούρκους τους οποίους θα αντιμετωπίσει και πάλι σε φιλικό την προσεχή Πέμπτη (9/2) στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα προκριματικά του Euro.

Οι Τούρκοι στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους έκαναν το 0-1 με τον Μπαϊντεμίρ, με τον Βρουσάι να φέρνει το ματς στα ίσια στο 50', ενώ εννιά λεπτά μετά ο Καμπέτσης έβαλε την εθνική μας σε θέση οδηγού, για να κάνει στο 62' ο Βρουσάι το 3-1 για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 66' ο Σαχίν.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Βαλμάς (56’ Πανάγου), Πανουργιάς (56’ Μπούσης), Παπαδογιωργάκης, Λάμπρου (78’ Έππας), Τζοβάρας, Μίγγος (78’ Σαχπατζίδης), Μπούρας (56’ Καμπετσής), Μπουζούκης (65’ Ζαχαρός), Βρουσάι (65’ Οικονομίδης), Γιαννούτσος (56’ Φουάσης).